2777
2789
عنوان

دختر عمم زن دوم شده😊

| مشاهده متن کامل بحث + 4584 بازدید | 134 پست
نداره واقعا ولی شاید اون زن انقد بدبخت باشه که نتونه جدا بشه

درک میکنم درهرصورت منم یه زنم و یه مادر بعضی وقتا شاید نشه جداشد و باید سوخت و ساخت ولی به چه قیمت؟ 

قند روزهای تلخ من معلوم نیست توی چایی کی حل شده. نیست که نیست.

به نظرم گفتن قصاوت نکنید به شما چه گفتنش بدتر کارما داره 

چرا چون دنیا میچرخه شمارو به اون‌موقعیت برسونید تا درک کنید زجر طرفو تا نگید دیگه  

ولی برا منی که میگم قضاوت حقشه دنیا بیاد بچرخه منو به اون کار بخواد برسونه تونست انجام بده من از خودم مطمینم انقده رو نفسم اراده دارم  یا همچنان کار دارم میکنم بتونم خودمو از کثافت نجات بدم بعدم شما مگه از زندگیم خبر دارید ؟ از کحا میدونید تاحالا همچین موقعیت هایی نبوده ‌ردشون نکردم ؟ درگیرشون نشدم ؟😉

عاقا رو چهارچوب ها کار کنید انسان باشید مطمین باشید هیچی حریفتون نمیشه ولی برعکسش تضمینی نیست نگید قضاوت نکنید بلکه با حرف زدن شماها دونفرم که قصد خیانت دارن میفهمن کارشون زشته مردم نظر بد دارن نمیکنن پیش خودشون میگن ببین چی میگن من برم کارمو کنم تهش توبه میکنم مردمم حق میدن میگن قضاوتش نکن خودتونو مدیون نکنید 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا منم موندم چجوری این همه حمایت کردن 😶😶زنه هیچی بچه های بدبختش چی

آدم هوس باز اینقدر که هوسش براش مهمه هیچ چیزی براش مهم نیست حتی بچه هاش . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

منم پشتیوانه ای ندارم تو زندگی خودمم و خودم تو خونه پدریم باور کن طلاق بگیرم یه ساعت هم جا ندارم ولی ...

درسته ولی طلاق هم همچین راحت نیست ک انقدر راحت نسخه میپیچیش  

فکر میکنی بعد اینکه اومد بهت گفت من یکی دیگه رو میخوام و تو برو بیرون  انقدر ریلکس میتونی اطاعت کنی؟ از نظر روحی روانی به مرز نابودی میرسی گفتن حرفی ک میزنی یه روحیه بسیار بسیار قوی میخواد 

فکر نکن حرفی ک زدم براساس دیده و شنیده هاست  تجربه کردم ک میگمبااین تفاوت ک اون ادم به غلط کردن افتاده بود و خانوادمم حمایت کامل ازم داشتن 

🌷✨️

اونایی میگن من باید باهاش دعوا میکردم حداقل زنه ۱۴ سال از من بزرگتره چی تو حرف من هست 

کسی که به بچه خودش رحم نکرد و بهش فکر نکرد به حرف من تغییر میکنه؟

فقط میره میگه من حسادت زندگیشو کردم

سخت ولی شاید راه دیگه ای ندارهواقعا وقتی یه نه درامد داره نه توان کار با دوتا بچه طلاق بگیره چکار کن ...

بعضی از مردا نامردن دیگه راحت زنیو که این همه سال باهاش زندگی کردن و بچه دارن ازش و کنار میزارن

برا همینه که من همیشه میگم زن باید یه هنری داشته باشه که بتونه بعدا ازش درامدی داشته باشه

8سال🙂

و به همین راحتی حاضری زندگی که مثلا هشت سال ساختی تقدیم یک زن دیگه بکنی ؟

ببین من میکم آقا اصلا تو عاشق شدی قبول اما اونیکه این طناب رو پاره کردی تو هستی پس به سلامت برو 

اون تویی که این زندگی رو نخواستی پس قرار نیست من آواره بشم خودت و لباسهای تنت و گوشیت به سلامت برین 

نه اینکه یک مرد مجدد عاشق بشه بعد خانوم جدید رو بیاره تو زندگی که من ساختم و من تاوان عشق اونا رو بدم با آواره شدنم

درسته ولی طلاق هم همچین راحت نیست ک انقدر راحت نسخه میپیچیش فکر میکنی بعد اینکه اومد بهت گفت من یکی ...

میدونی به بار برا من این اتفاق افتاد چندسال پیش بهم خیانت شد و منم بچه هام و گزاشتم و راحت رفتم بدون یه کلمه حرفی ن زنگی زدم ن هیچی خودش بعد دوهفته به غلط کردن افتاد و الان از اینکه از دستم بده میترسه، بعضی وقتا برای بهتر شدن باید ریسک کرد یا خراب تر میشه یا برای همیشه خوب میشه نظر من اینه

موافقم منم همیشه میگم زن باید دستش تو جیب خودش باشه نه باباش نه شوهرش

اره بابا به هیچکس نمیشه اعتماد کرد و تکیه کرد شوهر یه روز با پولش هست و فرداش نیست پس یهتره تا جای که میتونین بزای خودتون پس انداز کنین و یه هنری چیزی یاد بگیرین

عزیزم من نمیتونم که باهاش دعوا کنم رابطه صمیمی نداریم خونمم میخواست بیاد که شوهرم براش ژل لب بزنه وگ ...

چرا نمیتونی ؟ مگه ادم کثیفی نیست با توضیحاتی که نوشتی ؟ چرا با ادمی که گناه به این بزرگی کرده قطع ارتباط نمیکنی ؟

این حرفایی که شما زدی ، یعنی این خانم وقیح هست ، چرا با یه ادم وقیح نشه قطع ارتباط کرد ؟؟؟ 

میدونی منظور من کلی هست ، ما ادم ها باید از یه جایی نشون بدیم که این افراد خائن در زندگی هامون نقشی ندارند حتی در حد یه اب خوردن هم برامون پوچ هستند 

اگه باهاشون ارتباط داشته باشیم داریم تاییدشون میکنیم 

داریم وقاحتشون رو قبول میکنیم 

این مرد یا زن از طرد بشه از چندین نفر تو خانواده زنش شاید چند نفر دیگه که براشون عادی میشه به خودشون بیان 

تاوان و اینا کشکه همش انگار

سقراط میگه قاتل از مقتول بیشتر ضرر میکنه چون مقتول فقط مُرد ولی قاتل از انسانیت خارج شد . خیانت کار هم از عصمت و پاکدامنی خارج شده . دیگه نمیتونه به این حریم زیبا وارد بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .