2777
2789

مثلا یکیو میبینی اصلنم نمیشناسیش ولی دلت میخواد باش حرف بزنی و خیلی انرژی مثبتی ازش میگیری

ولی بعضیا هستن بنده خداها هستن هیچی هم نمیگن ولی حوصلشونونداری یاازشون خوشت نمیاد کاردرستی نیست میدونم ولی دست خودم نیس

امضا میخوای چیکار 

بنظرم قضاوت مون از ظاهرشون هست 

مثلا لباس ،نوع رفتار،نوع چهره و هیکل

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر حس منفی ....چون از خودشون میگن انرژی میدن بیزون دقیقا همین آدم های منفی دورشون پر آشوب در هم ریختگی که آدم تا نزدیکشون بشه اون انرژی میگیره 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

نمیدونم ولی ب نظر خودم آدما حس خوبی ازم میگیرن چ وقتی حرف نمیزنم باهاشون چ وقتی حرف میزنن باهام 

جالبه بعضیاشون بعدش خودشونو واسم میگیرن ولی مردا رو خیلی جذب میکنم نمیدونم چ جوریه

حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان 

ارتباط دلی میگیری باشون ولی کلا آدما رو اگه نشناسی نمیتونی اون دوست داشتن حقیقی یا برعکسش رو نسبت بش ...

آره ولی بنظرم قیافه خیلی مهمتره مثلا ی دوستی داشتم چشای کشیده وقدبلندو موی فرداشت همه دنبالش بودن

امضا میخوای چیکار 

بنظرم قضاوت مون از ظاهرشون هست مثلا لباس ،نوع رفتار،نوع چهره و هیکل

منم نظرم همینن

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

ادم هايى كه وقتى نيستند هم هستند!

دقيقا همون ادم هايى كه وقتى نيستند ادم انرژى مثبتشونو حس ميكنه چه خوبه از اين جور ادم ها داشته باشيم كنارمون

انسانيت شخصيت اصالت سعه ى صدر (بهترين رفيقم اول خدا بعد آقام امام حسين) اول بترس از خدا دوم بترس از كسى كه از خدا نميترسد