2777
2789
عنوان

مامان های بچه‌های ابتدایی

1870 بازدید | 148 پست

سلام مامان ها شما بچه کلاس سومی داشته باشید کوله پشتی سالم نه نو ...از سال قبل داشته باشه دیگه براش نمیخرید؟

فرم مدرسه هم همین طور؟

دقت کنید یک سال استفاده شده.....

از بچه هم که میپرسید تمایل به خرید داره ولی شما قانعش میکنید 

وضعیت مالی هم مشکلی ندارید 

من خودم عقیده دارم هر سال نو بره تو روحیه اش اثر نذاره....ولی مامان های دوستاش میگن لباس و کیف برا پارسال داره 

چرا دوباره بخریم؟

عزیزان شما نظرتون چیه؟

پیشاپیش ممنون🌹❤    

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

اینم بگم من خودم خانواده ام از نظر مالی اوکی بودن ولی نمیخریدن اسراف میدونستن و این که بچه باید قانع باشه ولی من به شدت روی اعتماد به نفس و روحیه ام اثر بد میذاشت

ندارم بچه مچه ولی بنظرم درست هست چرا باید بخری؟ سالمه عزیزم خب وقتی سالمه چرا یکی دیگه بخری

‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ 𝖨 𝗋𝗎𝗇 𝖺𝗐𝖺𝗒 𝖿𝗋𝗈𝗆 𝗁𝖺𝗍ǝ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم امسال کلاس اولی براش همه چی میخرم ولی اگروافعانو... نخرید... 

بجاش صرف کمک درسی و... کنیدبهتره

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

ندارم بچه مچه ولی بنظرم درست هست چرا باید بخری؟ سالمه عزیزم خب وقتی سالمه چرا یکی دیگه بخری

خب اون که سالمه رو میدم یکی دیگه استفاده میکنه براش نو میخرم حسرت نکشه 

من براش نمیخرم

من مجردم اما میتونم شرایط رو تصور کنم

اما از طرفی برای این بردباری که داره، جوابش رو بده

مثلا بگو پول کیف و لباست رو می‌بریم این طلا فروشی برات حساب دفتری باز میکنم و طلا میخرم. هربار نمره ۲۰ بگیری یا کارهایی اضافه بر وظیفه روزانه ات انجام بدی، برات طلا میخرم.

به حد نصاب که رسید برات اون پلاک و زنجیری که علاقه داری میخرم.

اینطوری هم پس انداز رو یاد میگیری هم ارزش بردباری رو متوجه میشه.

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

چون میگی مشکل هزینه نداری بنظرم بگیر قبلیا رو هم بده استفاده کنه تنوع برا روحیه از هرچیزی برا آدم بهتره  

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
اگه نو هست که نه چرا بخرید.من پسرم میره دوم کیفش نو هست نمیخرم روپوشم نو بود اما چون جنسش خوب نبود ا ...

اخه  طفلی خودش چیزی نمیگه 

میگه هر چی تو بگی 

من دوس دارم نو باشه