2777
2789
عنوان

مامان های بچه‌های ابتدایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1870 بازدید | 148 پست

من نمیدونم خوبه براش بخری یا ن ، باید دید بقیه چطوری هستن و متناسب با بقیه بچه های کلاس باشه ، حتی اگر فکر میکنی یکی ممکنه لباس سال قبل رو بپوشه بنظرم نخری بهتره 

ولی ی خواهشی دارم ، لطفا و تورو خدا برا بچه هاتون تو مدرسه تولد نگیرید اگه بچه من اونجا باشه دلش خیلی بیشتر میشکنه

رحم کنید ب امثال بچه من

چه مامان بفکری❤️ 

به عنوان دختری که بچگیش خیلی کیف و لوازم تحریر دوست داشت و کل پولشو خرج اینا میکرد

کوله و جامدادی بخرید

به اندازه هزینه لباس فرم هم جوراب های رنگی و ماژیک رنگی بخرید براش

اینجوری که بقیه گفتن نخر نخر، نهایت دوتومن تو جیب شما بمونه ولی همونارو که برا بچتون میخرید دنیای رنگی اونو قشنگتر میکنید

کوله قبلی هم میتونید نگه دارید بیرون رفتنی یا مسافرت استفاده کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مامان کلاس سومی ام ک ۴ ساله بچمو ندیدم میشه نظر بدم؟

بله عزیزم 

چرا نظر ندی آخه؟🥺

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
من نمیدونم خوبه براش بخری یا ن ، باید دید بقیه چطوری هستن و متناسب با بقیه بچه های کلاس باشه ، حتی ا ...

منم با این قضیه تولد به شدت مشکل دارم 

پارسال بچه من مرتب دعوت میشد تولد مشکل لباس و کادو داشتیم 

حتی ازم خواست براش تولد بگیرم که باهاش صحبت کردم ما خانوادگی جشن میگیریم قبول کرد 

چه مامان بفکری❤️ به عنوان دختری که بچگیش خیلی کیف و لوازم تحریر دوست داشت و کل پولشو خرج اینا میکردک ...

مرسی گلم 😍

خودمم هم در عجبم از این حجم از مخالفت برای خرید وسایل و لباس مدرسه 

بالاخره لباس و وسایلش مستهلک شده و قابل استفاده نیست 

اونم تو مدرسه دولتی و کلاس شلوغ ..

قرار بر این شد یه کوله و جامدادی و لوازم تحریر موردنیاز خرید بشه که اینم نهایت ۲ میلیون بشه....من که هزینه مدرسه غیرانتفاعی و سرویس ندارم و.... 

که خودش هم رضایت داشته باشه 

به نظرم تا ششم براش هرسال بخر چون خودم ابتدایی هرسال ذوق خاصی داشتم از خریدام قشنگ یادمه کلا بذار خا ...

بله منم نظرم همینه 

گفتم قمقمه و کفش نو داری نمی خرم گفت باشه 

فرم مدرسه هم که داغون بود سفارش دادم با کوله و جامدادی و لوازم تحریر 

خیلی خیلی بچه‌ها ذوق دارن 

به وسایل هم نگاه میکنن دلم نمیخواد حسرت بکشه 

بله منم نظرم همینه گفتم قمقمه و کفش نو داری نمی خرم گفت باشه فرم مدرسه هم که داغون بود سفارش دادم با ...

واقعا کار درستی میکنی. مامان خودم تا کلاس نهم هرسال برام کیف و کفش و فرم جدید میخرید اما من هیچوقت پرتوقع نشدم اتفاقا تو خونه از همه بیشتر قناعت میکنم. دبیرستان که رفتم خودم پیشنهاد دادم کوله نخرن چون بزرگ شده بودم و میدونستم چجوری ازش مراقبت کنم و نو میموند وسایلم. منم یادمه اول مهر ذوق داشتیم وسایل همو ببینیم. بچتون واقعا خوش شانسه که همچین مامان خوب و بافکری داره 🥰

واقعا کار درستی میکنی. مامان خودم تا کلاس نهم هرسال برام کیف و کفش و فرم جدید میخرید اما من هیچوقت پ ...

فدات بشم عزیزم 

باورت میشه خودش هم همیشه میگه من خوش شانس ترینم😁

ولی اصلا پرتوقع نیست خواسته هاش در حد نیازهایی که داره 

مامان های دوستاش همیشه گله دارن از بچه‌هاشون....یه چیزایی میخوان عجیب و غریب ....  

فدات بشم عزیزم باورت میشه خودش هم همیشه میگه من خوش شانس ترینم😁ولی اصلا پرتوقع نیست خواسته هاش در ح ...

رمز شما و مامانم چیه 😂مامانم تا جایی که یادمه اکثر چیزهایی که میخواستم برام فراهم کرده ولی حتی یه ذره ام بهونه گیر و پرتوقع نشدم. امیدوارم منم بتونم تو تربیت بچه آیندم مثل شما باشم🥰

رمز شما و مامانم چیه 😂مامانم تا جایی که یادمه اکثر چیزهایی که میخواستم برام فراهم کرده ولی حتی یه ذ ...

ما رمزی نداریم 😍😁

شما خودتون واقعا بچه‌های عاقل و بادرک و قدردانی هستید من یاد ندارم دخترم گریه کنه یا با جیغ و داد به خواسته اش برسه از اول همین شکلی بود 

و البته چشم و دل سیر......این خیلی مهمه 

مامان های دوستای دخترم همیشه مشاوره میخوان در برابر خواسته هاشون ..... 

مثلا دوستای دخترم همشون گوشی دارن ولی دختر من نداره

اصلا ازم درخواست نکرده براش هم مهم نیست 

ولی ۵ سالگی تبلت داشت احساس کمبود گوشی نمیکنه  

دخترم هم روپوشش هم کیفش نومونده

ولی پسرم خیلی بد وسایلشو نگه میداره هم روپوش میخواد کیفم‌خراب کرده بااینکه هردو تا کیفشونو از دبی اوردن 

دیگه به پسرم میخرم دخترم‌نه

ولی یه سری چیزارو‌حتمن میخرم مثلن جامدادی حتی اگه نوداشته باشن خودشون که دوس ندارن بخرم