2777
2789
عنوان

رژیم در حد شکنجه

256 بازدید | 38 پست

سلام دوستان من دو هفته دیگه عروسی دعوتم ولی خوب چاقم و حتی مادرمم میگه وضعت خرابه مجردم ولی انگار یه جنین ۴ ماهه دارم با عرض معذرت 

تصمیم گرفتم نون رو کامل حذف کنم برای دو هفته به علاوه قند و شیرینی ، برنج در حد ۳ قاشق ، پیاده روی و ورزشم روزی نیم ساعت یا یه ساعت 

شما پیشنهاد دیگه ای دارین ؟ از تجربه هاتون و....

اصلا به هیچ عنوان رژیم از خودت درنیار باید قبلا به فکر میافتادی ولی حالا ورزش ایروبیک برو به نظرم دکتر تغذیه هم برو

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چرا دیر به فکر افتادین؟ البته خود من رو ببینین فکر میکنین همین روزا قراره دیگه زایمان کنم!

کنکور داشتم ولی اونم خراب کردم قراره پشت بمونم ولی اینطوره پیش بره شبیه تانک میشم 

نون رو حذف نکن ، کمش کن..نان کامل بخور ، از اون سبوس دارها.روزی دو قاشق مربّا خوری سرپر پودر آب پنیر رو با یه لیوان آب بخور چون سرشار از پروتئینه و همین پروتئین جلوی اشتهای کاذب رو می گیره ، متابولیسم بدن رو افزایش میده و قوی نگهت می داره.مصرف سبزیجاتت رو افزایش بده.

و در آخر این که به هیچ عنوان خودت رو تحت فشار قرار نده.بدنت باید آروم آروم وزن کم کنه وگرنه آسیب می بینه.

عزیز لاغر شدن اونم انقدر سریع تاثیر منفی رو سلامتیت داره رژیم باید شیش یا یک سال یا بیشتر باشه نکه تو دوهفته لاغر کنی علاوه بر اینکه به بدنت فشار میاره برای کلیه ها هم ضرر داره افتادگی کلیه هم بر اثر همین

این فقط یکیش 

کم کم لاغر کن

بعدا شاید ده سال دیگه پشیمون نشی با کلی مریضی

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...