2777
2789
عنوان

رژیم در حد شکنجه

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 38 پست
کنکور داشتم ولی اونم خراب کردم قراره پشت بمونم ولی اینطوره پیش بره شبیه تانک میشم

نگران نکن خودت رو، رژیم درست بگیر این مدت، حالا یه گنی چیزی میپوشی، شما در مقابل من مانکنی!

چاقم زیاد، خب که چی؟ من باعث میشم که تو حس لاغری کنی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی خوب بچه ها چی بخورم ؟ خونه وا اکثرا همه غذاها یا برنجه یا باید با نون بخوری

کدو برا لاغری خوبه 

سرچ کنی درباره میوه ها میاد

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
نگران نکن خودت رو، رژیم درست بگیر این مدت، حالا یه گنی چیزی میپوشی، شما در مقابل من مانکنی!

گن ساعت شنی گرفتم چند ماه پیش اصلا اثر نداره حیف پول چربیام از این ور اون میپاچه بیرون 

برای رژیم حتما برو دکتر تغذیه . من چند نفر رو میشناسم که سرخود رژیم گرفتن ، کلی مشکل پیدا کردن بعدش مثل ریزش مو و ضعف اعصاب و مشکل معده و کم خونی و .... . ولی تحت نظر که باشی دکتر حواسش هست تمام مواد لازم به بدنت برسه و آسیب نبینی 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
گن ساعت شنی گرفتم چند ماه پیش اصلا اثر نداره حیف پول چربیام از این ور اون میپاچه بیرون

میتونم قد و وزنتون رو بدونم؟ 

درس دارم نمیتونم جایی برم

دیگه اینجوری رژیم گرفتن اشتباهه مریض میشی قند میگیری ویتامین هات افت می کنند

آروم باش🌸فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

۱۵۴۶۵

خب اضافه دارید یه ۱۵ کیلویی ولی غصه نخورید چون باد کرده هنوز ندیدید احتمالا! فقط سعی کنید کم بخورید دیگه، چون فرصت که زیاد ندارین!