2777
2789
عنوان

معمولا از چه موقع شیر در سینه خانم باردار جریان پیدا میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 52 پست
بادوم رو بنداز تو آبجوش خیس بخوره بعد پوستشو بگیر پودرش کن با آسیاب.بعد رو گاز رو تابه یه کوچولو بزا ...

اين همون شير بادام هست؟؟ البته اون شير نميخواد فقط با آب و عسل ميكس ميكنن

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون گلم . خودت انجام دادی جواب گرفتی ؟ 

اره واسه پسر اولم هم .خیلی جواب میده.ما کلا تو فامیل باردارهامون هفته های آخر درست میکنن میخورن بعد به دنیا اومدن بچه هم هر روز میخوریم.کلا شیر رو زیاد میکنه.البته اگه بچه به شیر گاو حساسیت داشت باشیر پاستوریزه درست کنین بعد زایمان

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
تواین شش ماه شیر خشک دادم موقع تولد بچم شیرم نیومد خیلی کم اومد ابکی بود بعد بیخیال شدم شیر خشک دادم ...

عزیزم فکر نکنم الان دیگه بیاد.شیرت خشک نشده مگه؟از سینه هات ترشح داری؟شیر معمولا با مکیدن بچه بیشتر میشه درحالی که شش ماه از زایمان گذشته و بچه هم سینه نخورده

اين همون شير بادام هست؟؟ البته اون شير نميخواد فقط با آب و عسل ميكس ميكنن

ما با شیر درست میکنیم.اسمش رو نمیدونم😆😆

به منم دکترم سر بچه ی اولم یاد داده بود.خدا خیرش بده خیلی دکتر خوبی بود

ما با شیر درست میکنیم.اسمش رو نمیدونم😆😆 به منم دکترم سر بچه ی اولم یاد داده بود.خدا خیرش بده خیلی ...

نوش جونتون عزيزم منم الان ماه پنجم هستم بهم گفتن هم واسه كلسيم هم واسه زياد شدن شيرم بخورم ولي با ميكس توي آب 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ