2777
2789
عنوان

معمولا از چه موقع شیر در سینه خانم باردار جریان پیدا میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 52 پست
نوش جونتون عزيزم منم الان ماه پنجم هستم بهم گفتن هم واسه كلسيم هم واسه زياد شدن شيرم بخورم ولي با مي ...

خب به جای آب شیر بریز.مقوی تره.

البته اگه دوست داشته باشی😊

بعضیا از شیر بدشون میاد.

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشااله به سلامتی نی نی بیاد بغلت عزیزم

ممنونم عزيزم و همچنين شما  

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
خب به جای آب شیر بریز.مقوی تره. البته اگه دوست داشته باشی😊 بعضیا از شیر بدشون میاد.

چشم اينم فكر خوبيه چون من شير نميخورم

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است: السلام علیک یا علی بن موسی الرضا*** اللهّمَ صَلّ عَلی عَلی بنْ موسَی الرّضا المرتَضی الامامِ التّقی النّقی و حُجّتکَ عَلی مَنْ فَوقَ الارْضَ و مَن تَحتَ الثری الصّدّیق الشَّهید صَلَوةَ کثیرَةً تامَةً زاکیَةً مُتَواصِلةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَه کافْضَلِ ما صَلّیَتَ عَلی اَحَدٍ مِنْ اوْلیائِکَ
عسل جون برای هر وعده چقدر شیر و چندتا بادوم کافیه ؟

راستش من بادوما رو میکس کرده بودم آماده بود.تو هر وعده که مثلا اندازه ی یه لیوان میخواستم بخورم یکی دو قاشق پودر بادوم میریختم

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
راستش من بادوما رو میکس کرده بودم آماده بود.تو هر وعده که مثلا اندازه ی یه لیوان میخواستم بخورم یکی ...

واسه يك ليوان ميگن بين 14 تا 16 دونه بادام

یعنی تو سزارین و طبیعی فرق میکنه ؟

والا ماما که اینطوری میگفت حالا نمیدونم میخواست به من دلخوشی بده که مثلا درد کشیدنت بیخودی نبود و سر شیر دهی بدرد خورد.😆😆یا واقعا با درد طبیعی هورمون هایی ترشح میشه که باعث تولید شیر میشه.

من تا روز سومم شیر نداشتم سر سینم نداشتم اونقد بچم مک زد زخم شد دیگه میخواستم شیرخشک بگیرم به توصیه پرستارا و حتی دکتر ولی مامانم نمیذاشت تا اینکه اومد و اونقد شیرم چرب بود ماشاله بچم ۲ ماهگی وزنش دو برابر تولد بود یعنی وزنی که معمولا تو ۶ ماهگی دارن

اگه روزهای اول شیر نداشتی یا کم بود با شیردوش بدوش و شیرافزا بخور خوب میشه