2777
2789
عنوان

معمولا از چه موقع شیر در سینه خانم باردار جریان پیدا میکنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 52 پست
والا ماما که اینطوری میگفت حالا نمیدونم میخواست به من دلخوشی بده که مثلا درد کشیدنت بیخودی نبود و سر ...

من که سزارین بودم.آخرای هفته 37 هم زایمان کردم.شیرمم خوب بود از همون لحظه اول.البته پسرمم همکاری میکرد😆چنان میخورد انگار از قحطی اومده😆همین باعث تولید شیر بیشتر میشه

دوستای خوبم میشه یه صلوات مهمونم کنین.😘😘❤❤
خانوما جواب منم بدید دیگه ممکنه بعد شش ماه شیر بیاد ؟

ماما به من گفت حتی اگه زن زایمانم نکرده باشه اما مدام بچه سینه شو مک بزنه شیر تولید میکنه

من باورم نمیشد اما اینگونه هست

خدایا من به این اطمینان رسیدم که هر وقت بنده خوبی بودم هرچی خواستم بهم دادی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آها یعنی ترشح آغوز داشتی و بعد از سه روز شیر اومد ؟

بله عزيزم نگران نباش روزيشو خدا ميده

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
البته منم جوشش شیر اصلا احساس نمیکنم!!!! نمیدونم میاد آخرش یا نه!!!!

منم حس نميكردم كه فقط سينه ام بزرگ شده بود

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹
من که سزارین بودم.آخرای هفته 37 هم زایمان کردم.شیرمم خوب بود از همون لحظه اول.البته پسرمم همکاری میک ...

اره منم همينطور شد به زرنگي بچه هم مونده پسر من خيلي خوب ميخورد هنوز هم اونطوريه 

من بعد تولد در اثر استرس شيرم كامل خشك شد بچه ام تا دو روز مدام گريه ميكرد اخر سر دكتر شير خشك رو گفت با قاشق بدم بخوره و خودم شيرافزا خوردم بعد يه هفته همه چي درست شد خدا رو شكر گرسنه هم نموند

من که سزارین بودم.آخرای هفته 37 هم زایمان کردم.شیرمم خوب بود از همون لحظه اول.البته پسرمم همکاری میک ...

خوب پس این ماما خواسته بهم دلخوشی بده نامرد 😂😂😂منم دخترم خوب شیر میخورد این مورد خیلی کمک میکنه که شیر بیشتری تولید بشه.