سلام من دومین بارداریمه و الان دیگه هفته ۳۸ هستم ولی هنوز ترشح شیر رو در سینم احساس نکردم . ولی در بارداری اولمم ۹ سال پیش بود دقیقا به خاطرم هست که ماه های آخر ترشح شیر داشتم . آیا کسی مثل من بوده که تا آخر ترشح نداشته باشه و این طبیعیه یا اینکه این بار شیرم کم شده ؟ پیشاپیش از راهنمایی هاتون ممنونم .
والا ماما که اینطوری میگفت حالا نمیدونم میخواست به من دلخوشی بده که مثلا درد کشیدنت بیخودی نبود و سر ...
من که سزارین بودم.آخرای هفته 37 هم زایمان کردم.شیرمم خوب بود از همون لحظه اول.البته پسرمم همکاری میکرد😆چنان میخورد انگار از قحطی اومده😆همین باعث تولید شیر بیشتر میشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بعد تولد در اثر استرس شيرم كامل خشك شد بچه ام تا دو روز مدام گريه ميكرد اخر سر دكتر شير خشك رو گفت با قاشق بدم بخوره و خودم شيرافزا خوردم بعد يه هفته همه چي درست شد خدا رو شكر گرسنه هم نموند