2777
2789

تا وسطا خوندم

جاتون جابجا شده؟ 

بجای اینکه اون کادو بخر و ناز بکشه و همه کار کنه برات تو با دست خالی و پول قرص کزدن و فلان کادو میخری؟ 

انقدر از خودت و خرج کردنای ساده ات زدی ک فکر کرده لایق بدیهیاتم نیستی! 

انقدر زیاد بهش بها دادی ک روش زیاد شده

ببخشید شبیه مهرطلبها رفتار کردی ک هرباج و بهایی میدن تا طرف مقابل بخوادشون و نیم نگاهی بهشون بندازه

بجای سالگرد ازدواج و فلان پولشو و زحمتشو برای خودت خرج میکردی 

معلومه ک کلی قناعتکردی ک الان اون برمیکرده نگات میکنه میبینه ی زن بدون عزت نفس داره ک با خودش میگه من داراییام فلان قدره چنین زنی بهم نمیاد!! چون حد و حدود رو نگه نداشتی طرفت هم ادم بیظرفیت و کم فهم و شعوری بوده ک ندیده اگر بجایی رسیده بخاطر همراهیای تو بوده

رویه ات رو عوص کن بجای گریه کردن یکم ب خودت بها بده، شده یواشکی بری تو حموم گریه کنی بکن ولی نذار اون اشکاتو ببینه ک بجای رحم و مهربونی دوتا دیگه ام بارت کنه، فهم نداره ک... 

بذار فکر کنه تو انقدرام صعیف و دنبال اون نیستی، بلکه ب خودش بیاد

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یجکری بگو ماام بفهمیم🫶

من همیشه میگم سیب سرخ رو خر میخوره . حکایت خیلیاست

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
چند نفر باید یه تایپک رو گزارش بزنن تا حذف بشه

فکر کنم ده نفر 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

از قدیم گفتن زنی که خرج نداره ارج نداره .این مفهوم کلی هست واقعا درسته

گلم‌ به این نیست به شعور و ذات مرد هست. مردی که ذاتش بد و بی درک و فهم هست هر چقدر هم خرج کنی اون بازم ناشکری می‌کنه و احترامت رو می‌شکنه. به نظرم همین که میگن خانومایی که ما حرمت نگه میداریم این برای مردی  هست که خودش حرمت و احترام نگه میداره. هر چیزی حدی داره حتی همین احترام نگه داشتن. بعضی از مردا میگن ما احترام میخوایم اما دریغ از این که خودشون احترام نگه دارن برای این مردا باید مثل خودشون بود. این آدما خودخواه هستن. همه چیزشون یک طرفه‌ هست. در آخر آدم بده طرف مقابلش میشه. 

من همیشه میگم سیب سرخ رو خر میخوره . حکایت خیلیاست

بنظر من مرد ایرانی به درد ازدواج نمیخوره‌

علتش تربیت غلطشون از کودکی بوده 

مادر باید از بچگی ب نوزاد  پسر احترام دوستی گذشت به زن هارو یاد بده 

بع دختر هم باید صبر نکات زندگی سیاست یاد بدن 

بنظر من مرد ایرانی به درد ازدواج نمیخوره‌علتش تربیت غلطشون از کودکی بوده مادر باید از بچگی ب نوزاد ...

والا تاپیکای منو بخونی میفهمی من از نوادگان حضزت ایوبم و گیر ابوبکر بغدادی  زمانه افتادم..

صبر خیلی وقتام به درد نمیخوره...

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
بعد همه اون ده نفر باید تو یه روز درخواست بدن؟

نمی دونم عزیزم 

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

دختر ساده دل نباش 

وقتی خودت دست بالا بگیری به خودت برسی اهمیت بدی و کم محلش کنی 

میوفته دنبالت 

می شه یه صلوات برای درست شدن کارم و ازدواج مناسب برام بخونی؟                                   در حال جوانه زدن برای بار هزارم .همه چیز از ذهن شروع می شه و توانایی این رو داره تو رو در خودش حبست کنه البته برای رسیدن به چیزی که می خوای می تونی تنظیمش کنی . در تلاش برای ساختن من بهتر 

اسی کجایی یه چی بگو 

فقط یدونه بچه داری؟ 

به نظرم دیگه بچه نیار 

از این بعد تا میتونی قایمکی واسه خودت پس انداز کن 

مثلاً میری آرایشگاه 

اصلاح صد تومن

تو 300 از کارتش بردار 

پس انداز مخفیانه داشته باش 

برو سراغ کمد لباس هات 

لباس های کهنه رو بنداز دور