2777
2789

اشتباه ما آدما اینه که صد خودمونو برای کسی میزاریم خودمون به آدما رو میدیم بکاری میکنیم که فکر میکنن چه تحفه ای هستن 

منم دلم گرفته

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم زیادی بها دادی

کم‌کم شروع کن کارهایی که قبلا زیاده روی میکردی و براش انجام میدادی رو کم‌ کن

و چرا انقدر صرفه جویی میکنی؟ اول اول همیشه به فکر خودت باش نه دیگران

وقتی غمگین هستیددنیا شما را به مسخره میگیردوقتی خوشحالید، دنیا به شما لبخند میزنداما وقتی دیگران را خوشحال میکنید،دنیا به شما تعظیم میکند ...

به خاطر دو کلمه حرف کمرت خم شد!تازه عروس هم که نیستی!!اشتباهت همین جا بوده ...زیادی بها دادی ...اینطوری از چشم افتادی !!چرا لباس کهنه بپوشی وقتی وضع مالی شوهرت خوبه !!!

بیا تولد شوهرم براش گل خریدم یه دعوایی کرد گفت تو رفتی گل فروشی با مرده حرف زدی فلان ...

دیگه هیچوقت براش هیچی نخریدم چیزی هم بهم نمیگه  تولد منم فقط پول میده میگه هر چی دوست داری بخر 

خدایا هممونو عاقبت بخیر کن

۳ نفر مهربون پیدا میشه 

تاپیک آخر منو گزارش بزنه ؟

اگه گزارش زدید لایک کنید 

برا حاجت روایی تون صلوات بفرستم

برای سلامتی و تعجیل در ظهور آقامون یه صلوات بفرست 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸شجاعت و استواری حضرت مولا امام علی علیه السلام در جنگ‌ها چنان بود که هر گاه مشرکان و کافران ایشان را در جنگ می‌دیدند، به همدیگر وصیت می‌کردند؛ مثل این که مرگ را با چشم خود دیده باشند. 

اسی شوهرت لیاقت این همه مهربونی تورو نذاره تو چرا خودتو بکشی؟بچت چی میشه ب خاطر بچت باید زندگی کنی دور از جونت تو بمیری فک کردی اون ب ی ورشه؟سریع میره زن میگیره بچت میفته زیر دست نامادری 

از این ب بعد نادیدش بگیر برای خودت و بچت زندگی کن

آقام‌.ببین خواهر من اینکه شوهرت نمیبینه خوبیاتو خب باید گفت بله.بیا و تغییر رویه بده.بیا تو عوض شو .عوض شو نه عوضی هااااااا.یکم ولش کن.یکم بی توجهی کن.

》اولین گناه ،گناهیه که روی سنگ قبرت مینویسن《                   》هرکسی ذات واقعیت رو ببینه سوارت میشه《                             》شک تنها حقیقته《

من همیشه ایژم. سوی سور کر ایخوات

کردا میفهمن

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

عزیزم هرچیزی زیادش بده تو زیادی براش خوب بودی زیادی صدتو براش گذاشتی بعضی آدما با محبت هار میشن پاچه میگیرن من جاتو باشم اگه شرایطشو،داری مهریه تو تمام کمال بگیر جدا شو اگه هم شرایط نداری براش فقط ی هم خونه شو ن توجهی ن محبتی نه احساسی هیچی براش نداشته باش 

حداقل دلت نسوزع مثل خودش رفتار کن 

قناعت وخانه داری هم بذار کنار 

بشو از اونا زنایی ک جون شوهرو ب لبشون میرسونن

میدونی مشکلت چیه؟

اینکه غر نمیزنی،اینکه دعوا نمیکنی

شاید الان بیان ریپ بزنن ک ن اینجوری نیست و شوهرش بیشعوره و فلان،،ولی از روی تجربه میگم 

ده ساله ازدواج کردم،تا هفت سال مثه تو ساکت بودم،خجالت میکشیدم حتی دعوا کنم یا حرف بزنم،۳ سالی هست رویمو تغیر دادم مثه موم تو دستم شده

دعوا کن داد بزن قهر کن ولی از حقت کوتاه نیا چون اگه کوتاه بیای سوارت میشه

دیگه نوری نیس تو این شبام💔🖤