2777
2789
عنوان

عمل رنگ چشم میگن خطر داره

104 بازدید | 10 پست

من عاشق حالت چشمم هستم و رنگش خب قهوه ای تیره هستش تا مدت زیادی ب چشم ابیا و سبز ها حسرت میخوردم دلم میخواست حالا امروز  نی نی سایت تبلیغ برای ابرو گذاشته بود رنگ چشم توی تبلیغ ابی هست

دلم خواست واقعا اونایی ک چشماشون رنگی هست خوش شانس هستند اونایی هم ک از رنگ چشم تیره اشون لذت میبرن و به یه ورشون هم نیست خوش شانس هستند و خوش به حالشونه 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حسرت سفیدای بلوری که توپر هستن میخورم، هرقدر بگن خودت قشنگی برام مهم نیست اونا جذابن برامدرک میکن ...

افرین دقیقا حسمو درک‌ میکنی 

همیشه بهم میگن چشمات خیلی خوشگل و قشنگه اما واقعا چشم سرمه ای دوست داشتم

اونایی که خدا آفریده زیباستمن دیدم (البته در فضا مجازی)کسانی که عمل میکنن رنگ چشمشون زیادی بی روح و ...

خیلی زشت میشن با عمل شبیه این لنز ارزون ها هستش 

تازه به مرور کوری هم میاره

خیلی زشت میشن با عمل شبیه این لنز ارزون ها هستش تازه به مرور کوری هم میاره

خوب دیگه گلم پس سعی کن اینی که هستی رو دوست داشته باشی

من با عمل های دیگه مثل عمل بینی و غیره که برای رفع مشکلات هستش موافقم

ولی چیزی که به انسان ضرر بزنه رو نمیپسندم