2777
2789

اگر بنا ب هر دلیلی جمع دوستانه یا خانوادگی ک از هم پاشید و ازتون خواستن دوباره برگردین 

میرین تو جمع مثل قبل 

میرین ولی سرد برخود میکنین

یا کلا نمیرین 

البته بسته به شرایط باید سنجید

خواستم از اون نظر سنجی ها بذارم بلد نبودم

مثل قبل نیست

ای شاه نور و چلچراغ🌸آقوی آقام یا شاهچراغ🌸یِه کِش دیگه جارُم بزن🌸بُکُن صِدام یا شاهچراغ 🌸از در بگی بُو پا میام 🌸ازدار بگی بُو پر میام🌸می‌خوام به پابوست بیام 🌸با سر میام یا شاهچراغ 🌸بستت منم، خستت منم🌸پابند گلدستت منم🌸زنجیر عشقت همه جو🌸بسته به پام یاشاهچراغ #تسلیت_شاهچراغم🏴تسلیت آقا جانم.  اللّهُمّ صَّلِ عِلی السَیِّدِالسَّاداتِ الأعاظِمِ، أحمَدَ بنِ موُسَی الکاظِمِ، الشَّهیِدِ المَظلُومِ، الَّذِی کانَ کَریماً جلیلاً وَرِعاً، وَ کانَ أُبُوه عَلَیهِ السَّلامُ یُحِبُّهُ وَ یُقَدِّمُهُ، وَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ العَابِدِ الزَّاهِدِ وَ صَلِ عَلی حُسَینِ بنِ مُوسَی الکاظِمِ الَّذِی قُتِلَ مَظلُوماً کَأفضَلِ مَا صَلَّیتَ عَلَی أَحَدٍ مِن أولِیائِکَهر که با آل علی درافتاد، ورافتاد🚩 به دل دارم شوق روی تو را، عطر و بوی تو را ای حبیب من، به عشق لیلا شدم مجنون، مرا با دوری مکن دلخون، یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔مرا تاب انتظارم نیست، دگر آرام و قرارم نیست، یوسف زهرا، اباصالح العجل اقا💔ببین از غم گریه سر دادم، عزیز دل بشنو فریادم،یوسف زهرا،اباصالح العجل اقا💔

قطع رابطه ام با خانوادم ولی یه روزی مطمئنم که آشتی می‌کنیم و وقتی به اون روز آشتی کنون فکر می‌کنم تن و بدنم می‌لرزم چون فکر نمی‌کنم اصلاً باهام خوب برخورد کنند و سردتر از قبل میشن

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره همینطوره ما یک جمع دوستانه ۸ نفره داشتیم دیگه بعد لینکه ی دعوایی اتفاق افتاد پراکنده شدیم هرچند دوباره برگشتیم ولی من و س تا از دوستام اومدیم بیرون از حمع اوناهم زیاد باهم صمیمی نیستن

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

تو جمع دوستی نمیرم خانواده هم پیش اومده خیلی خیلی سرررردیم فقط در حد سلام علیک اونم باز بشدت سردو خش ...

یعنی اگر قرار باشع کافه بری تنها میری با کسی نمیری ؟

چون من خودم میخوام تنها برم ولی انگار سخته برام

یعنی اگر قرار باشع کافه بری تنها میری با کسی نمیری ؟چون من خودم میخوام تنها برم ولی انگار سخته برام

اولش سخته یبار دوبار بری عادت میکنی

و اینکه خب دوستای دیگم هستن (البته من همه جا تنها میرم) 

درکل منظورم اینه با اونا ک بهم زدم هیچوقت دیگ برنمیگردم سمتشون

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اولش سخته یبار دوبار بری عادت میکنیو اینکه خب دوستای دیگم هستن (البته من همه جا تنها میرم) درکل منظو ...

بله متوجه منظورت شدم 

و اینکه ممنون تجربه ات رو ب اشتراک گذاشتی

آره ، ماهم یه جمعی از دوستان قدیم و جدید بودیم ک من ازشون کناره گرفتم...اصلا الان نمی تونم فکرشم بکنم ک دوباره تو جمع شون باشم...خیلی آرامش دارم🥰. اگر هم قرار بود به نحوی ب هم برگردیم، فکر میکنم اصلا باهاشون حرفی نداشتم البته اونا هنوز باهم در رفت و آمد هستن🙂

✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨