قطع رابطه ام با خانوادم ولی یه روزی مطمئنم که آشتی میکنیم و وقتی به اون روز آشتی کنون فکر میکنم تن و بدنم میلرزم چون فکر نمیکنم اصلاً باهام خوب برخورد کنند و سردتر از قبل میشن
برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره همینطوره ما یک جمع دوستانه ۸ نفره داشتیم دیگه بعد لینکه ی دعوایی اتفاق افتاد پراکنده شدیم هرچند دوباره برگشتیم ولی من و س تا از دوستام اومدیم بیرون از حمع اوناهم زیاد باهم صمیمی نیستن
آره ، ماهم یه جمعی از دوستان قدیم و جدید بودیم ک من ازشون کناره گرفتم...اصلا الان نمی تونم فکرشم بکنم ک دوباره تو جمع شون باشم...خیلی آرامش دارم🥰. اگر هم قرار بود به نحوی ب هم برگردیم، فکر میکنم اصلا باهاشون حرفی نداشتم البته اونا هنوز باهم در رفت و آمد هستن🙂
✨با یاد بهرام بیضایی بزرگ، اسم فامیل خویش را از ایشان وام گرفتم✨زنی هستم در آستانه ی چهل سالگی✨اگر کمتر از سی سال دارید سعی کنید با من وارد بحث نشید. مرسی از شما😉از سال نود و شش اینجام✨