2777
2789
عنوان

عمل بلفاروپلاستی (جراحی پلک)

839 بازدید | 8 پست

اگر تجربه دارید در مورد کرم ترمیمش میشه توضیح بدید؟ ممنون میشم

میخوام بدونم هر بار که از کرم ترمیم استفاده میکنم، قبلش رو پلکامو باید بشورم تا کرم چند ساعت پیش کامل پاک شه؟ یا ضروری نیست؟

عزیزم خاهش میکنم اگه ازدکترت راضی هستی بمن معرفیش کن برای مادرم میخام پلکاش افتادع خدایا کمکم کن

عزیزم من پلکام یهو نیوفتادن

از همون اول پلکام حالت پف داشتن و چون جوون هستم (۲۲ سالمه) در اون حد افتاده نبودن

من فعلا ۱۰ روزه که عمل کردم نتیجه نهایی تا مشخص بشه طول میکشه مثلا در حد دو سه ماه.. بعضیا حتی میگن ۶ یا ۸ ماه..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان هیچ تغیری نکردی؟؟

چرا خیلی تغییر کردم.. از اون حالت کامل اومده بیرون..

ولی خب فعلا راحت نمیتونم چشمامو کامل باز کنم و رو به رو رو نگاه کنم چون چشمام هنوز ورم دارن..

چرا خیلی تغییر کردم.. از اون حالت کامل اومده بیرون..ولی خب فعلا راحت نمیتونم چشمامو کامل باز کنم و ر ...

اهان خداروشکر ان شاالله خیلی بهترم میشه 

چجوری به این دکتر اعتمادکردی؟؟شاید تاالان ده تا دکتر مادرم رفته اصلا اعتماد نمیکنه واقعا گیر کردم 

اهان خداروشکر ان شاالله خیلی بهترم میشه چجوری به این دکتر اعتمادکردی؟؟شاید تاالان ده تا دکتر مادرم ر ...

ممنون گلم

راستش دکترم قبلا تو یه شهر کوچیک کار میکرد

که ما هم اقواممون تو اون شهر ساکنن و میشناسنش

برا همین از سابقه کاریش مطمئن شدیم که تقلبی نیست و واقعا دکتره و اینا

مامان بزرگم که مطبش رفته بود میگفت از چند نفر پرسیده اونجا و گفتن راضی‌ان

حالا نمیدونم کار اونا عمل دماغ بود یا بلفاروپلاستی.. ولی گویا در کل گفتن راضی‌ان.. منم واسه همین رفتم ایشون عمل کنن.. اسم دکترو نمیگم چون فعلا نتیجه نهایی برام مشخص نیست و تازه عمل کردم.. ده روزه دقیقا.. احساس می‌کنم چشمام متقارن نیستن.. که منشیشون گفتن عادیه.. بعد از خوابیدن ورم درست میشه..