پودر سیر، پودر پیاز، کاری، پاپریکا، نمک، فلفل سیاه و قرمز، اگر داری ترخون و مرزه خشک بریز و با ارد مخلوط کن.
سینه مرغ رو از وسط برش بده که تپلی نباشه و باریک بشه.
با موادی که بالا نوشتم که با ارد قاطی کنی، به مرغها همراه باابلیمو بزن و بذار یخچال مرینیت بشه.
موقع سرخ کردن روغن رو بذار داغ بشه. همزمان مرغ ها رو تیکه ای بردار یه دور تو ارد بزن و بعد تو مشتت همراه باارد بگیر و دورانی بین دو تا مشت هات بچرخون.
یه کاسه اب و یخ پیشت باشه
بعد از ارد بزن تو اب و مجدد بزن تو ارد.
دو سه بار تکرار کنی کافیه.
اردت باید زیاد باشه.