2777
2789
عنوان

ایده شام بانون بدیدلطفا

54 بازدید | 9 پست

سلام امشب مهمان دارم کلاروتین غذاییمون هم به این صورت هست که شب هاله هیچ عنوان غذای پلویی نمی‌خوریم دوست نداریم به جزغذای پلویی چی پیشنهاد میدید سری پیش پیتزاپختم براشون

اگر وسایلشو داری،  مرغ سوخاری پولکی. 😋😋😋

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوجه .

پیراشکی و فینگر فود .

سالاد مرغ

ساندویچ کباب دستی 

ساندویچ مرغ.

همبرگر .

لازانیا .

مرغ بریان.

مرغ سوخاری .

ماهی کباب.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

واسه مهمون دیگه مجبوری پلو بزاری دیگه 😐 املت بزار 😑

نه اونادوتاشون رژیمن شباپلویی نمیخورن همون غذای بانون روهم که میپزم بدون نون میخورن .توفکرجوجه م ولی دیشب خوردیم انگارمیلم نمی‌کشه گفتم ببینم چه غذای راحتی هست بتونم آماده کنم من بچه کوچک دارم نمی‌ذاره زمان زیادی بذارم برای پخت وپز

جوجه .پیراشکی و فینگر فود .سالاد مرغساندویچ کباب دستی ساندویچ مرغ.همبرگر .لازانیا .مرغ بریان.مرغ سوخ ...

مرغ بریان وبخوام بپزم مرغ سالم تکه نشده دارم فریزربایداب بشه خوب میشه بخوام بپزم ؟

مرغ بریان وبخوام بپزم مرغ سالم تکه نشده دارم فریزربایداب بشه خوب میشه بخوام بپزم ؟

آره خوب میشه 💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بلد نیستم وسایلش رو هم بگو.

پودر سیر، پودر پیاز،  کاری، پاپریکا، نمک،  فلفل سیاه و قرمز،  اگر داری ترخون و مرزه خشک بریز و با ارد مخلوط کن. 

سینه مرغ رو از وسط برش بده که تپلی نباشه و باریک بشه. 

با موادی که بالا نوشتم که با ارد قاطی کنی، به مرغها همراه باابلیمو بزن و بذار یخچال مرینیت بشه. 

موقع سرخ کردن روغن رو بذار داغ بشه. همزمان مرغ ها رو تیکه ای بردار یه دور تو ارد بزن و بعد تو مشتت همراه باارد بگیر و دورانی بین دو تا مشت هات بچرخون. 

یه کاسه اب و یخ پیشت باشه 

بعد از ارد بزن تو اب و مجدد بزن تو ارد. 

دو سه بار تکرار کنی کافیه. 

اردت باید زیاد باشه. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401