2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که پیش فروش زدم چون الان همه پول رو ندارم ده روزه واریز کنم

خب چند وقت دیگه گفتن تحویل میدن؟

تمام غصه های دنیا رو میشه با یه جمله تحمل کرد                «خدایا میدانم که می بینی »
من که پیش فروش زدم چون الان همه پول رو ندارم ده روزه واریز کنم

یعنی بعد از قرعه کشی تا ده روز فرصت هست و اینکه میخام بدونم اینکه میگن شانس پیش فروش بیشتره حقیقت داره؟ چون اگه دقت کنیم الان تعداد افرادی که فوق العاده رو انتخاب کنن کمتره پس شانس بیشتره چطور میگن پیش فروش بیشتره؟

خب چند وقت دیگه گفتن تحویل میدن؟

فوق العاده نود روزه ست که ده روزه بعد از اعلام نتایج باید کل پول رو واریز کنید پیش فروش پنج شش ماه دیگه ماشین رو میدن و نصف پول ماشین رو باید واریز کرد

یعنی بعد از قرعه کشی تا ده روز فرصت هست و اینکه میخام بدونم اینکه میگن شانس پیش فروش بیشتره حقیقت دا ...

والله ما که نمی‌دونیم این همه افرادی که ثبت نام کردن پیش فروش هستن یا فوق العاده.... قسمت باشه به اسممون در میاد نباشه هم صد نفر پیش بینی و پیش گویی کنند نمیشه

جفتشم خوبه زمان تحویلشون فرق میکنه

شانس سایپا خوبه

ایران خودر تعطیله

من که ۵۰ بار ایران خودرو ثبت نام کردم نشد 

ولی خواهرم سایپا شد

شایدم شانس من تو برج عن بوده😂

یه تاجی _ سرور تیمای ایران💙

سلام عزیزم  ما اثلانمیدونستیم باید بریم فوق العاده یا پیش فروش کنیم همینجوری ثبت نام کردیم  امروز رفتم گفت مهلتش تمومه طرح مادران بودیم یعنی دیگه توقرعه شرکت نمیدن 

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖
سلام عزیزم ما اثلانمیدونستیم باید بریم فوق العاده یا پیش فروش کنیم همینجوری ثبت نام کردیم امروز رف ...

سلام چرا عزیزم نگران نباش خودشون برات فوق العاده رو انتخاب میکنم و تو قرعه کشی شرکت داده میشی

مرسی عزیزم ممنون خیالم راحت شد😘

درهیاهوی زندگی دریافتم چه دویدنهایی که فقط پاهایم راازمن گرفت درحالی که گویی ایستاده بودم 😞چه غصه هایی که باعث سپیدی مویم شد درهالی که قصه کودکانه ای بیش نبود 😞دریافتم کسی هست که اگربخواهدمیشود وگرنه نمی‌شود😞 به همین سادگی کاش نه میدویدم ونه غصه میخوردم فقط اورامیخواندم وبه اوتوکل میکردم 💖💖💖