2777
2789
عنوان

ده سال اختلاف داریم باهم

399 بازدید | 43 پست

ی خواستگار دارم از همه لحاظ عالیه چ خونه ماشین قیافه اخلاف منتها ده سال ازم بزرگتره خانوادم میگن اوکیه ولی من فکر میکنم تازه اول جوونیم هنوز خیلی چیزا هست دلم میخاد تجربه کنم الان فکر میکنم  مثلا من بخوام از زندگیم لذت ببرم بخوام ت ۲۴»۲۵ سالگیم بچه بیاریم اونوقت اون میشه ۳۴/۳۵ براش دیر نمیشه؟!

تازه هنوزم دارم درس میخونم خ‌واستگار زیاد دارم ولی خب این بین همشون از همه لحاظ بهتر بود حتی خودشم میگه من دوست دارم همسرم تحصیکرده باشه خودشم ت شرکت داروسازی کار میکنه میگه حمایتت میکنم ولی من زیاد امیدوار نیستم نمیدونم چیکار کنم سردگمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو همسرمم۱۰سال اختلاف داریم تا الان ک ۳سال عروسی کردم مشکلی پیش نیومده شکرخدا

دل ز هر چه ترسید عاقبت همان شده🍂                                     یک دل و هزار دل حسرت🕊                       ما را جز خیالی آرام طلبی نیست ز دنیا🥲

فاصله ما 8 ساله و انگار از دو دنیای متفاوت هستیم

بازم ببین روحیه و علایقتون به هم میخوره

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

با عقل تصمیم بگیر اینکه ۱۰سال ازت بزرگ تر باشه ولی کیس خوبی باشه خیلی بهتره تا اینکه ۳ ۴سال بزرگتر ب ...

اخه موضوع من اینا نیست من ت این فکرم ک اگه من الان بخوام ب فکر این چیزا باشم نمیتونم رو خودم درسم اینده ای ک دلم میخواست تمرکز کنم از اونطرف فرد ایده ال خودمه البته من هنوز با اخلاقیاتش اشنا نیستم ولی خب از لحاظ های دیگه ایده ال خودمه