ی خواستگار دارم از همه لحاظ عالیه چ خونه ماشین قیافه اخلاف منتها ده سال ازم بزرگتره خانوادم میگن اوکیه ولی من فکر میکنم تازه اول جوونیم هنوز خیلی چیزا هست دلم میخاد تجربه کنم الان فکر میکنم مثلا من بخوام از زندگیم لذت ببرم بخوام ت ۲۴»۲۵ سالگیم بچه بیاریم اونوقت اون میشه ۳۴/۳۵ براش دیر نمیشه؟!
تازه هنوزم دارم درس میخونم خواستگار زیاد دارم ولی خب این بین همشون از همه لحاظ بهتر بود حتی خودشم میگه من دوست دارم همسرم تحصیکرده باشه خودشم ت شرکت داروسازی کار میکنه میگه حمایتت میکنم ولی من زیاد امیدوار نیستم نمیدونم چیکار کنم سردگمم
شما سنت خیلی کمه خب الان پسر 20 ساله هم میومد بازم مشکل داشت چون سن جفتتون باز کم بود. موضوع اختلاف ...
موضوع منم زیاد اختلاف سن نیست ولی خب براش نگرانم
موضوع اصلی من سن خودمه برای ازدواج ک ۲۰ ولی درکل میگم من اگه بخوام ۱۸ نامزد کنم حس میکنم جوونیم هدر میره فرصتایی ک دارم از دست میدم نمیدونم چرا همچین حسی دارم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موضوع منم زیاد اختلاف سن نیست ولی خب براش نگرانمموضوع اصلی من سن خودمه برای ازدواج ک ۲۰ ولی درکل میگ ...
اره حق داری هنوز خیلی جوونی. اگه دوسش داری خوشت میاد ازش خب بحث فرق داره ولی شدیدا دودلی... همین میتونه کار رو خراب کنه. به هر حال مسئولیت زندگی مشترک هم سنگینه عزیزم. این یه حقیقته.... خوب فکراتو بکن
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
نه خب من نمیشناسمش ی اطلاعات کمی ازش دارم همونایی بود ک گفت تقریبا همه میگن خیلی خوبه کلا خودش اخلاق ...
حقیقتا من بودم دخترمو 17 سالگی نمیذاشتم خواستگار بیاد براش... خیلی هنوز راه داری اخه... دانشگاه بری... با دوستان خوش بگذرونی. دنیا رو ببینی. تجربه های مختلف کسب کنی.... اگه اونطور ادمی هستی که دوس داری اول و اخر خانه دار باشی و این سبک زندگی مورد علاقته اره... اما اگه میخوای جوونی کنی ممکنه کارت سخت شه
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
حقیقتا من بودم دخترمو 17 سالگی نمیذاشتم خواستگار بیاد براش... خیلی هنوز راه داری اخه... دانشگاه بری. ...
خب منم موضوعم همینه کلا از ۱۳ سالگی خواستگار برام زیاد میومد خب صد درصد خانوادم رد میکردن میگن خیلی وقته گذشته میگن مثلا اگه تو همین سالا یکیو انتخاب نکنی برات خواستگار نمیاد دیگه😐
ولی بهرحال الان ک فکر میکنم رد میکنم مگه ادم کمه من بخوام جوونیمو هدر بدم ک چرا چون اقا بعد اینکه همه خوشی هاشو کرده میخاد تو دو س سال ازدواج کنه
عزیزم خانوم هم تو سن 34 بچه بیاره دیر نیست چه برسه اقاشما تو 25 تازه باید ازدواج کنی نه که بچه بیار ...
نه خانوادم اصلا هیچی نگفتن گفتن میخوای قبول کن میخوای نکن من خودم درموردش دارم درموردش فکر میکنم دلیلشم اینه همه راضین و خوششون اومده میگم نکنه اشتباه کنم مثلا دیگه نتونم یکی مثلشو پیدا کنم اخه اونجور ک همه میگم خیلی خوبه
خب منم موضوعم همینه کلا از ۱۳ سالگی خواستگار برام زیاد میومد خب صد درصد خانوادم رد میکردن میگن خیلی ...
کارت درسته.. سنت کمه. بچسب به درس و تفریحات