2777
2789

پدر و مادر های عزیز تا از ثبات زندگی و آیندتون مطمئن نشدین اقدام به بچه دار شدن نکنید و پای یه نفر دیگه رو وسط این منجلاب نکشید ...

اگرم بچه دار شدید خواهشا تا حد ممکن بچه تون رو تنها نزارید و برید چون فقط عذابش و مشکلاتش برای این بچه می مونه ...

همه ی زندگیم ...بچه هام... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا میام یه تصمیم بگیرم برای این زندگی ازاین تاپیک ها میزنید کلا سگ پشیمونم میکنید 😂

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️

حتی اگه زن نابود شه با یه آدم روانی؟

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
من تا میام یه تصمیم بگیرم برای این زندگی ازاین تاپیک ها میزنید کلا سگ پشیمونم میکنید 😂

خدا کمک کنه مشکلت حل بشه عزیزم 

ولی این یه حقیقت سخته ..

کلا زندگی من از اولش مثل طلاق بود شوهرم رسما فقط منو برای این گرفت که بگه ازدواج کرده چون چشم و گوش بسته بودم و خودش خراب 

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

بچه هم که آوردم اصلا نبود به بهانه ی کار میرفت عیاشی میکرد خدا ازش نگذره الهی 

کلا زندگی من از اولش مثل طلاق بود شوهرم رسما فقط منو برای این گرفت که بگه ازدواج کرده چون چشم و گوش ...

چی بگم سخته خواهر خیلیم سخته 

ولی خودم همیشه میگم یه نفر باید این وسط فدا بشه 

بچه طفل معصوم این وسط از همه بیگناه تره 

بچه هم که آوردم اصلا نبود به بهانه ی کار میرفت عیاشی میکرد خدا ازش نگذره الهی

پس تو یه مادر قهرمانی ..

حتما یه روزی جبران میشه برات شک نکن 

پس تو یه مادر قهرمانی ..حتما یه روزی جبران میشه برات شک نکن

قهرمان نیستم دیگه خسته ام 

قهرمان نیستم دیگه خسته ام

مطمئنا شما هم آدمی فشار زیادی بهت میاد 

ولی بدون همیشه دست و پای مادرای واقعی به خاطر بچه هاشون بسته هست ..

چطور مگه ۳۴ سال

ازت انتظار بلوغ فکری دارم

من فکر میکردم بدبخت عالم سدم که پدر مادرم جدا شدن

الان میبینم مادر بدبختم به خاطر اینکه ما بزرگتر بشیم بعد طلاق بگیره چقدر بدبختی تحمل کرده

بهش میگم کاش زودتر حدا میشدی

مطمئنا شما هم آدمی فشار زیادی بهت میاد ولی بدون همیشه دست و پای مادرای واقعی به خاطر بچه هاشون بسته ...

مادر واقعی یا غیر واقعی نداره چرا شما خدا رو فقط وقتی توی امنیتید قبول دارید ...خدا راضی به سختی کشیدن من و بچه هام نیست ‌‌‌خدا همه ی مادر و بچه هایی که توی شرایط منن رو یه یه راه حل درست برسونه زندگی کردن حقمونه از خدا میخوام از زندکی با آرامشو با حذف آدم اشتباه و ظالم بهمون بده