2777
2789
عنوان

دعوای شدید با پدرشوهر سریعی بیاید

431 بازدید | 44 پست

این خب خیلی وحشیه همه ازش میترسن

تو اشپزخونه بودم تو پارچه اشغال اینا بود بچه هاا فندوق خورده بودن اومد سطل اشغالو گذلشت جلوش پارچه رو ی جوری ریخت همه اشغالا ریختن زمین

گفتم چرا اینجور بده به من بریزم و اینا

ی جوری با پاش زد به سطل اشغال رف کلی کصشعر گف پدر مادرمو فحش داد چن بار گف بیرون از خونه من

به مامانت زنگ بزن بیاد ببرته

چون با خانواده همسرم زندگی میکنیم بخاطره هدفمون

قراره الان ۲ ۳ ماهه زمین بخریم تو این مدت پس انداز جمع ک بتونیم زمین بخریم بعد بساریم

منم به همسرم زنگ زدم چون ی شهره دیگ کار میکنه ۴ ساعت راهشه با گریه

اونم میگف چیشده چیشده توضیح دادم

الانم تو راهه داره میاد

منم گفتم بیا دیگ بریم گف میام میریم

بخدا ریگ نمیتونم بمونم حالم بدههههه بخدا نمیتومم ازشون بدم میاد چندشم میشه نمیخام قیافشونو ببینم

فقط ی جی تو این وسط هس اونم هدفمونه

خونه دار میشدیم بچم تو رفاه بزرگ میشد پیشرفت میکردیم

اگ بریم اجاره دیگ سختی میشیم فقط

هیچکسو ندارم درددول کنم توروخدا مثل خاهر بهم بگید چیکار کنم😔💔

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  

عیب نداره با سختی زندگی کن ولی منت کسیو نکش

چرا نرفتی خونه مادرت؟

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم، با آدم‌های جدید آشنا میشی، کارهای جدید میکنی، تجربه‌های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه، دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی، زیاد نگرانش نباش

چرا ناراحت شد؟ بد کفتی؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه ادم اجاره نشینن سختی میکشن؟؟؟؟

تا کی میخای بشینی ور دل پدرشوهر مادرشوهر؟؟؟؟

اونم دوس دارن راحت باشن تو خونشون

شما ک هنوز حتی زمینشو هم ندارین

چقد دلت خوشه واقعا چقد ساده ای

این همه ادم اجاره نشینن سختی میکشن؟؟؟؟تا کی میخای بشینی ور دل پدرشوهر مادرشوهر؟؟؟؟اونم دوس دارن راحت ...

من اجاره نشین سختی میکشم ...خجالت میکشم همه خونه خریدن ..شوهر بی عرضه ی من نتونستم ی خونه بخره

یه کم اروم باش. میفهمم سخته. آدم کنترلش از دستش در میره گاهی. تو که هدفت اینقد برات مهمه یه کم دیگه ...

واقعا؟!

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان