2777
2789
عنوان

دعوای شدید با پدرشوهر سریعی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 44 پست

من تایپیک زدم مادر شوهرم سر یه حرف ساده فوش پدر داد....الان دقیقا دوو ماهه نرفتم خونشون...بخدا به دست و پام بیفته هم نمیرم 

بگم ده سال هست عروسشم از گل نازک تر نگفته بهم خیلی خیلی زیادم هوامو داشته از لحاظ محبت و مالی ولی با بی احترامیش انگار همه رو ریخت تو جوووب 

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیرتر خونه دار بشید یهتر از اینه که بچه هات توی محیط پرتنش و دعوا بزرگ بشن و برای هیچکدومتون اعصاب ن ...

بخدا افسرده شدم اعصاب اوردم دیگ همون ادمی ک بودم نیستم حالم بده ازشون متنفرم اجی

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  
من اجاره نشین سختی میکشم ...خجالت میکشم همه خونه خریدن ..شوهر بی عرضه ی من نتونستم ی خونه بخره

چرا فک میکنین خونه خریدن خیلی راحته تو این دوره زمونه؟؟؟؟

الان پیرمرد پیر زنا هنوز اجاره نشینن بعد شما از جوونا توقع خونه دارین

زندگی افراد دو نسل و اختلاف سنی تو یک خونه نتیجه اش همینهشما هدفت خانه دار شدنهپدر و مادر شوهرت هدف ...

الان چیکار کنم خوبه

الان چیکار کنم خوبه

میخوای با این شرایط بمونی؟ 

اگر توان غصه خوردن داری بمون و اینکه حق نداری جوابشو بدی چون تو رفتی تو خونه اوونااا 

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
چرا فک میکنین خونه خریدن خیلی راحته تو این دوره زمونه؟؟؟؟الان پیرمرد پیر زنا هنوز اجاره نشینن بعد شم ...

آخه تو شهر ما همه جوان ها خریدن .. احساس پوچی وبدبختی میکنم ..حس میکنم از همه تو زندگی عقب ترم🥴

واقعا؟!

اره من از صحبتات برداشتم این بود که تصمیم قطعیت اینه که زمین بگیرید و خونه بسازید

وقتی تصمیم گرفتی عواقبش رو هم بپذیر.

بشین با خودت فک کن ببین کدوم برات سخت تره اجاره نشینی یا تحمل خانواده همسرت. 

نیکو صدام کنید❤️

ببین رمین هنور نخریدی کی بخری کی بسازی کی مستقل بشی تا اون وقت بااین پدر شوهر نه اعصاب میمونه نه حرم ...

اجی الان باور میکنی خیلی عوض شدم افسرده شدم اعصاب اوردم مریض شدم ازشون متنفرم بدم میاد

الان چیکار کنم خوبه

محل کار شوهرت هر چایی هست ،شده یه اتاق اجاره کنید و مستقل بشید

اینکه تا بخواهید زمین بخرید و خونه بسازید ،

انشاالله میشه ولی واقع بین باش زمان بره

خونه پدر و مادر  خودمون هم باشیم یه روز میهمان یا دو روز،حتی اگر همه کارهای خونشون هم گردن خودمون باشه

اره من از صحبتات برداشتم این بود که تصمیم قطعیت اینه که زمین بگیرید و خونه بسازید وقتی تصمیم گرفتی ع ...

خب اجاره این همیشه باهاته ولی این مسائل ۳ ۴ ساله و ی عمر راحت میشی

ولی اجی این کارم خوبه ک برم ی خونه کوچیک اجاره کنیم طلاهارو بفروشیم بعد خرجمونو کم کنیم تلاش کنیم به هدفمون

کنارشم به هدفمونم برسیم زمینو بخریم خونمونو بسازیم