2777
2789
عنوان

دعوای شدید با پدرشوهر سریعی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 44 پست
اجی الان باور میکنی خیلی عوض شدم افسرده شدم اعصاب اوردم مریض شدم ازشون متنفرم بدم میاد

میگم که برو تو یه اتاق همون شهر که شوهرته .زندگی کنید نه جون کندن دور از جونتون

محل کار شوهرت هر چایی هست ،شده یه اتاق اجاره کنید و مستقل بشیداینکه تا بخواهید زمین بخرید و خونه بسا ...

ولی اجی این کارم خوبه ک برم ی خونه کوچیک اجاره کنیم طلاهارو بفروشیم بعد خرجمونو کم کنیم تلاش کنیم به هدفمون

کنارشم به هدفمونم برسیم زمینو بخریم خونمونو بسازیم

میترسم سخت بشه دیگ نتونیم نون بخریم چ برسه به هدفمون برسیم

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم که برو تو یه اتاق همون شهر که شوهرته .زندگی کنید نه جون کندن دور از جونتون

ولی اجی این کارم خوبه ک برم ی خونه کوچیک اجاره کنیم طلاهارو بفروشیم بعد خرجمونو کم کنیم تلاش کنیم به هدفمون

بخدا افسرده شدم اعصاب اوردم دیگ همون ادمی ک بودم نیستم حالم بده ازشون متنفرم اجی

خدا کمکت کنه.... انشاءالله زودتر  مشکلت حل بشه... اگر میخوای به هدفت برسی میتونی یه اتاق اجاره کنی هزینه اش کمتر از اجاره خونه کامل میشه. بهتر از اینه که با افسردگی بخوای بری خونه دار بشی که بعدها لذتی نبری و مشت مشت قرص بخوری

میخوای با این شرایط بمونی؟ اگر توان غصه خوردن داری بمون و اینکه حق نداری جوابشو بدی چون تو رفتی تو خ ...

ولی اجی این کارم خوبه ک برم ی خونه کوچیک اجاره کنیم طلاهارو بفروشیم بعد خرجمونو کم کنیم تلاش کنیم به ...

بله تا جوانی زندگی لذتبخش کن نه عذاب آور لطفا فورا نگو طلا هامنو بفروش اگر کم آوردین یه بخشی کمکش کن نه همه طلاها رو چون  عادت میشه براش من بزرگترم یه چیزی میدونم که بهت میگم

بله تا جوانی زندگی لذتبخش کن نه عذاب آور لطفا فورا نگو طلا هامنو بفروش اگر کم آوردین یه بخشی کمکش کن ...

اخه اجی پس اندازمون نقد نیس وسایله طلا موتور

موتور خریدیم فردختیم گرون ترشو خریدیم اینجوری پس انداز کردیم تا نقد

همین الان نمیشه موتورو فروخت چن روط طول میشه تا بتونس بفروشی بعدا اونم کامل پولشونو نمیدن بقیش بیشتر چک میدن ولی طلا همشو بعروشی نقد دستشه

خب چیکار کنم الان اجی تو بزرگتری با این شرایطم بگو جیکار کنم؟

اخه اجی پس اندازمون نقد نیس وسایله طلا موتورموتور خریدیم فردختیم گرون ترشو خریدیم اینجوری پس انداز ک ...

همش تو فکرتو مشغول نکن بزار همسرت هم بیاد همفکری کنید .رلاخره شاید مجبور بشه قرض کنه یا وام از بانکها بگیره .بالاخره دست خودتو کامل خالی نکن چند تکه طلا نگه دار .موتورو به شرط نقد میشه یکی دومیلیون کمتر فروخت راه زیاده .ولی بنظرم آدم نه نزدیک خونه بابای خودش باشه نه بابای همسرش .احتراما بیشتره 

خب اجاره این همیشه باهاته ولی این مسائل ۳ ۴ ساله و ی عمر راحت میشیولی اجی این کارم خوبه ک برم ی خونه ...

ببین منم الان هشت ساله مستاجرم از همون اول گفتم خونه مادر شوهر و محله نزدیکشون هم نمیرم خونه داشتن نرفتم رفتم مستاجری راحتم اجاره میدم ولی تو این مدت یه زمینم خریدم دوست دارم بفروشم خونه بخرم که هنوز فروش نرفته 

اگه ماشینی طلایی چیزی دارید همه رو بفروشبد وام زوجین بگیرید یه آپارتمان کوچک بخرید حداقل آرامش داری

همش تو فکرتو مشغول نکن بزار همسرت هم بیاد همفکری کنید .رلاخره شاید مجبور بشه قرض کنه یا وام از بانکه ...

اتفاقا ما قرار بود ک بریم خیلی جای دوریه و اجاره هم بریم اونجا میریم

اخه اجی میخایم الان ک ی دو ساعته رسید فرداش بریم ک بفهمن وقتی اون حرفو زد ی ثانیه ام نموند

طلامو بفروشم اجاره کنیم

اتفاقا ما قرار بود ک بریم خیلی جای دوریه و اجاره هم بریم اونجا میریماخه اجی میخایم الان ک ی دو ساعته ...

باشه صلاح هرچه میدونی انجام بده الهی هرچه خیره براتون پیش بیا د.

خب اجاره این همیشه باهاته ولی این مسائل ۳ ۴ ساله و ی عمر راحت میشیولی اجی این کارم خوبه ک برم ی خونه ...

اره عزیزم. هر دوتاش منطقیه. باید ببینی کدوم با روحیه ت سازگار تره. یکی سختی مالی براش خیلی سخته یکی تحمل خانواده همسر و بی احترامی رو نداره. 

نیکو صدام کنید❤️