درود 💙
شبتون بخیر و نیکی
الان که درحال اسباب کشی هستم خیلی بیشتر به لوازمم ( تازه زندگی مشترک رو شروع کردم) دقت میکنم .
خیلی دلم میگیره از جهازم...
مادرم برای خریدن هرکدوم شون بلوا به پا کرد که نمیخواد و نیاز نیست...
وقتی میخواستیم پرده بخریم نذاشت پشت پرده ای بخریم و بابام گفت بذار بعدا ...
پرده رو جنس های ارزون انتخاب میکرد !
بعدا هم پنهانی خریدیم متوجه شد و چه دعوایی که راه نیفتاد ...
از پتو هام بگم که موقع چیدن لوازم از 20 تا پتو 2تا میخواست بده بهم! گفتم 20 تا نمیخوام ولی دوتا ابروریزی نیست؟ بازم پنهانی و با زبون خوش بردیم.
سرویس روی رو بهم نداد ، از سرویس 30 نفره ام 15 تا رو برداشت! از لباس ها و شال ها فقط دو دست برام گذاشت!
حتی لباس زیر ها... ( اونایی که خودم قبلا داشتم روهم نداد)
اصلا میگفت نباید بهت جهاز بدیم، گفتم باشه همون وام رو خودم برمیدارم جهاز رو میخرم ولی باز مادرم گفت اون شیربهای منه ! 😑
بازم سکوت کردم...
بچها باورتون میشه مبلم رو نداد؟ چید تو خونه و گفت برید یه قیمت مناسب بخرین! ماهم با 30 تومن یه مبل خریدیم که صرفا خونه پر کن باشه.
هفته ی آخر بابا لوازم یخچالم رو خرید هرچیزی بهترین مارک رو خریده بود ... یادمه مامانم دو روز دعوا میکرد و درنهایت همه رو برداشت! یه مربای هویچ کوچیک خرید و بقیه ی مربا هارو برداشت! عسل اصل رو برداشت و یه شیشه ی خیلی کوچیک فیک گذاشت! از3تا روغن یکی رو گذاشت از 3تا برنج هم یکی رو گذاشت.
از 12 تا ماکارونی 2تا گذاشت!
کره و پنیر چه ارزشی داره که یه بسته از هرکدوم رو بزور گذاشت 🤦♀️
ارده و کره بادام زمینی و اجیل و میوه و نوتلا رو هم برداشت و گفت امیر ( همسرم) تو خونه باباش نخورده از اینا حالا از جیب ما بخوره؟ 😲
از گوشت ها نگم 😅 بابام سه تا رون گوسفند و 2تا مرغ و 2بسته رون سینه مرغ و ماهی خریده بود، باورتون میشه می خواست نصف رون گوسفند رو جدا کنه و بذاره؟ ماهی رو با استدلال قبلی ( تو خونه باباش نخورده همسرم) برداشت! یک مرغ گذاشت فقط !
سر گذاشتن لوازم برقی هم دعوا داشتیم ...
چندتا از لوازمم رو نداد مثل جارو شارژی، بخارشو، سماور ، فرش های اتاق ، چرخ خیاطی ، بخاری و....
حتی بعد چیدن جهاز اومد و خیلی از شامپوها ، پد بهداشتی ، ژیلت و... رو برداشت 🤦♀️
( پدرم وضع مالی اش خوبه و هدف مامانم اذیت کردن بود)
خلاصه تا دلتون بخواد ازاین موارد دارم که بگم...
منم هیچی به روی خودم نیاوردم ولی این لوازم برام کلی خاطره ی بد داره.
لطفا به مادرم توهین نکنید صرفا برای درددل کردن و یکم نق زدن از شدت خستگی 😅 اینارو نوشتم.