2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بزرگترین بدبیاریم خونواده ای بود که خدا بهم داد دومیش هم ازدواج با شوهرم بود که به زور مادرم و برای نجات از خونه پدریم بود. کلا همش بدبیاری. با مرگ پدرم و طلاق گرفتن راحت میشم

اصن انگار در سال یه زنجیره ای از اتفافات گ.وه هست که باید بیاد آوار بشه رو سرم... بقیه ی طول سال خوبه فقط یه دوره رو قطعا باید بگذرونم انگار مالیاتِ روزای خوبمو باس بدم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود...

اصن انگار در سال یه زنجیره ای از اتفافات گ.وه هست که باید بیاد آوار بشه رو سرم... بقیه ی طول سال خوب ...

من همیشه بدبیاری میارم اصلا زیاااااد نمیدونم چرا اخه از چیه ؟چیکار کنم بدبیاریا برن

من همیشه بدبیاری میارم اصلا زیاااااد نمیدونم چرا اخه از چیه ؟چیکار کنم بدبیاریا برن

هیچ راه حلی نیست بقران 

ما میایم از این چاله دربیایم میوفتیم تو چاله ی بعدی

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می‌شود...

چی بگم بستگی به ایمان ادما داره یجور مثل تلقین کردنه

من قبلا اعتقاد داشتم ولی الان حتی نمازمم ترک کردم چون خدایی که همش صداش بزنی و جوابی ازش نیاد چجوری بپرستم

شاید باور نکنی اگر تو هر کاری استخاره و تفال به قران بزنم و طبق اون عمل کنم (با ایمان و اعتماد کامل به قران) محاله اون کارم خوب بشه و محاله برخلاف خواسته ام نشه  یعنی ایمانمو کامل از دست دادم 

فکر کنم خدا نشسته ببینه چجوری منو بچزونه از ایمان درم بیاره 

من خیلی خیلی بدبیاری دارم تو زندگیم خیلی

یعنی بدتر از من. حالا من وسط این  پدر و مادر افتضاح و شوهر افتضاح بدبیاری زیاد داشتم. یه شاگرد درس خون که پیراپزشکی خوندم ولی از دست خونواده ام به بیماری اعصاب گرفتم و نتونستم طرحم رو برم. الان دوستام بیست ساله سرکار میرن و من موندم