2777
2789
عنوان

دعوای من با شوهرم و خانوادش

| مشاهده متن کامل بحث + 16782 بازدید | 196 پست
اونا همش میخاستن منو مقصر کنن همش از گذشته حرف میزدن منم دیدم اینجوریه گفتم پسر خودتون چیبیی؟ که دست ...

کاش نزدیکم بودی من قشنگ کتکت میزدم بلکه اقرار میکردی چیشد با این خانواده وصلت کردی

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه من بعدا جواب هاتون و میدم ..و اینم اضافه کنم همسرم اصلا خسیس نیست برعکس باباش اینم لازمه بگم باب ...

شوهرت تا اینجا ک ببخشید چس تومنم نداره ک ببینیم خسیسه یا نه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

اینا دیگه کی ان.... این رفتارا برام غير قابل باوره

عزیزم رو دست خانوادت نموندی که هرچه سریعتر تموم کن...

ملت هرچی رفتار بد دارن دوران عقد مشخص نمیکنن که یه وقت به هم نخوره بعد از عروسی حالا یکی دوتا اخلاق بد آشکار میشه 

اینا از الان شمشیرو از رو بستن رفتین زیر یه سقف ببین چی میشه... اصلا کوتاه نیا 

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چقد عوضی.شوهرت سیب زمینی تشریف داره؟

شوهرم خودش اونجا با من مشکل داشت با هم دعوا داشتیم واسه همین طرفداری منو نمی‌کرد اما بعدش به خانوادش گفته بود شماها حق ندارین با زن من اینجوری حرف بزنین

دقیقا تازه مادرشوهر من یه اخلاقیم داشت پشت سر از من میپرسید یه بارم از شوهرم که ببینه حرفمون یکی یا ...

خدایی پسردار نشیم ..بهتر از اینه که پسر داشته باشیم و اینطور زندگیشو سیاه کنیم..خاک بر سر همچین مادرایی

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....