2777
2789
عنوان

چرا صابکارم اینجوری نگاه میکنه

161 بازدید | 8 پست

یماهه شرکت کار میکنم صابکارم نیست ،مدیر تولیده و مهندس صداش میزنن و زن داره و نیروهای قدیمیش میگن خیلی مرد خوبیه و همه دوسش داریم و فلان 

منم مقایسش می‌کردم دیدم بهتر بقیه مدیرتولیداس 

پیش نیروهاشون نگاه نمیکنه مبادا حرفی دربیاد 

اما دوروزه که میرم دفترش یسری مدارکم آماده نیست خودشم تنها نیست تو اتاق اون دوتا مدیر تولید ام هستن 

وقتی از اتاق میزنم بیرون از پلها میرم پایین خم میکنه گردنشو با چشاش می‌خورتم😐واقعا برام عجیبه بنظرتون منظوری می‌تونه داشته باشه ؟! امروز امتحانش کردم ببینم واقعا قصدی داره ازین نگاه کردناش یا اون سری اشتباه شد 

دیدم باز همون‌جوری نگام میکرد 

حوصله ندارم ولم كنيددد💀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین شایذ بقیه رو‌هم‌نگاه‌میکنه

با نیروهاشون حرف میزنه میگه میخنده 

اما این نگاهش برام عجیبه واقعا ،شایدم داره امتحانم می‌کنه چون نیرو جدیدم

حوصله ندارم ولم كنيددد💀
تو نگاه نکن.بی تفاوت بگذر.همین نگاه‌اش که عامل بدبختی و خیانت میشه.اینا آشغال و هولن

نه من اصلا نگاهش نمیکنم خودمو خیلی میگیرم 😐حرفم نمیزنم تو محیط کارم 

دیدی مثلا رهگذری نگا ینفر میکنی؟ منم اونجوری رهگذری ی نگا انداختم ببینم باز مث دیروز نگاه می‌کنه ک دیدم ارههه

حوصله ندارم ولم كنيددد💀