راستش من خودم عصبی بودم از زمانیکه عقد کردم عصبی تر شدم شوهرم خیلی خوش اخلاق بود ونازمو میکشید ما میخواستیم عقد وعروسیمون با هم باشه ولی بخاطر عموش ک مریض بود عقد محضری گرفتیم بعدشم افتاد مرد خونواده من گفتن برین ماه عسل ولی پدرشوهرمینا نزاشتم ما ب شدت دلبسته هم بودیم فقط یه ساعت فاصله داشتیم همین باعث اختلاف زیادمون شد اونا پول نداشتم میخواستم عروسی بگیرن مدام جنگ ودعوا داشتیم من عصبی تر شدم سر خونوادش چندین بار زدم شوهرمو اونم روش باز شد منو میزد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیشب نصف شبی من خوابم میومد هرچی بچه گریه میکرد شوهرم انگار ن انگار با اینکه ظهرم خوابیده بود بلند نشد شیر بزنه برا بچه منم شب قبلش تا صبح خواب نرفته بودم چون دعوا کرده بودیم اونم تا دعوا میکنیم زنگ بابام میزنه تو فکر بابام بودم خواب نرفتم
به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌ خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️. عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝