2777
2789
عنوان

بتای پایین 😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 36 پست

خیلی نگرانم بچه اولم ی دختره واسه دومی اقدام میکنم ازچندماه پیش تغذیه رعایت میکنم اگه خداقابلم بدنه ازهردومیوه اش داشته باشم واسه پسرشدن اقدام دارم.دکترم برام قرص لتروزول ازپنج پری شبی دوتابرام دادتاشب 9.وامپول منوتروپین روز8و9و10پریکه تزریق کردم روز11رفتم برای سونواندازه فولیکول ک به گفتن فقط ی فولی داری باسایز25درتخمدان راستت.همون روزنشدبرم دکترفرداش رفتم دکتربرام امپول هاش سی جی 5000تجویزکردکه ساعت 5عصرتزریق کردم وگفت همون شب برواقدام .ولی من هرچی کیت میذوشتم منفی میشدازدومارک متفاوت مدیکورومکس .خلاصه همون شب کاری نکردیم وفرداش کیت گذوشتم مدیکورمثبت ومکس منفی.من موندم ودوتاجواب متفاوت.ولی توکل برخداکردم وشبش رفتم اقدام وشستشوباجوش شیرین وبقیه کارها.میترسم تخمک ازادنشده باشه ومن الکی خودمواین چندماه علاف کرده باشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازفردای تزریق اچ  سی جی سردردشدیدگرفتم زیردلم دردمیکردبدنم ی کم مرطوب شده بودتاالانم دل دردورودارم ولی بهترشدم الان .اقدام میشه سه شنبه شب اون هفته یعنی 4مهروروز13پری من.3تا4روزه تکررادارزیاددارم.دیروزترشحات سفیدبی بوداشتم.فقط بگم اقدامم ی روزبوده ودیگه نداشتم چون بعدش میخوردب تاسوعاوعاشورا

منم 5 روز از پریم گذشته بود تستم 50 شد که نوشته بود بالا 20 مثبته

دو روز بعد شد 150

باز چهار روز بعدش شد بالای 300

خدایا هزاران هزار مرتبه شکرررررررررررررررررر(اللهم صلی علی محمد و آل محمد)
منم 5 روز از پریم گذشته بود تستم 50 شد که نوشته بود بالا 20 مثبته دو روز بعد شد 150 باز چهار روز ب ...

بران دعا کن عزیزم فردا باید برم دکتر دعا کنید به حق صاحب همین ماه دلشکسته برنگردم.چون من سقط داشتم دیگه تحمل ندارم 

ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید