2777
2789
عنوان

بتای پایین 😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 591 بازدید | 36 پست
بتات نرماله .الکی نگرانی

آزمایشگاه خیلی بد حرف زد اخه برگه رو داد دستم گفتم جواب چیه گفت نشون دکترت بده گفتم مثبت هست یا منفی گفت فقط مثبت و منفی بودنش واست مهمه؟😭😭

ماهیان از تلاطم دریا به خدا شکایت کردن و چون دریا آرام شد خود را اسیر صیاد دید
من همونم ندادم😂😂 مستقیم تو هفته 7 رفتم واسه تشکیل قلب😉😉 تو این زندگی واقعا به این نتیجه رسیدم ...

اخه تجربه سقط دارم اصلا ارادی نیست نگرانیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من ۴روز ب پری رفتم بی بی گذاشتم پثبت بود همون روز رفتم آز داد بالای ۵ مثبته برای من مثبت بود اما هرروز بی بی میزارم هاله پررنگ ترمیشه خداروشکر منم خیالم راحت شد

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
اصلا نگران نباش من دكترم گفت نياز به تكرار ازمايش هم نيست فقط ١٠ روز صبر كن بعد برو سونوگرافى

مرسی عزیزم دعا کنید واسم

آزمایشگاه خیلی بد حرف زد اخه برگه رو داد دستم گفتم جواب چیه گفت نشون دکترت بده گفتم مثبت هست یا منفی ...

وااا .این ازمایشگاهیا همینن.

منم بارداری اولم بیتجربه بودم زود از خانوم ازمایشگاه پرسیدم همچین قیافه گرفت برام

واقعا چیزی نمیدونن

نبایدازونا بپرسی

خودمعلی هرگز نمی بخشمت
عزیزم من ۴روز ب پری رفتم بی بی گذاشتم پثبت بود همون روز رفتم آز داد بالای ۵ مثبته برای من مثبت بود ا ...

4 روز بعد پری بتات چند بود عزیزم

4 روز بعد پری بتات چند بود عزیزم

نرفتم هنوز چهار روز قبل پری رفتم اژ دادم امروز تازه موعدم بود 

تولد امسالم سه نفره شدیم 👼👪👪👪خدایااااا شکرت خدایا نمیدونم بابته این هدیه ات چجوری ازت تشکر کنم  ناامیدم نکن خودت نی نی مو صحیح و سالم نگه دار
بچه های سوال ازتون داشتم کسی میدونه

بفرما

اصلا نگران نباش من دكترم گفت نياز به تكرار ازمايش هم نيست فقط ١٠ روز صبر كن بعد برو سونوگرافى

شپا چند روز بعد موعد رفتی آز ؟