2777
2789
عنوان

اسم پسر تک و خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 205017 بازدید | 170 پست
اسم كوردى به اين قشنگين كه 😻

عههه ببخشید کردی؟؟؟؟

معذرت می خوام....

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آرين سوسوليه بنظرتون؟ چ حسى بهتون دست ميده وقتى ميشنويد؟ تكرارى بودن؟ لوس بودن؟  خود درگ ...

نه سوسول نیست . ولی میتونی اسم های متنوع دیگه ای هم باز مشاهده بکنی . اسم خوبیه ولی به فکر ۲۰ سال ایندش هم باش . یه اسم خیلی خوش اوا و مردونه براش انتخاب بکن که فردا که انشالله بالغ شد بزرگ شد رفت تو اجتماع ابهت داشته باشه 

ممنونم اسم پسر احسان خواجه امیری هم هست 😉

ب همسری میگم کاش خوشش بیاد.من ک خیلی خوشم اومد.از علیراد هم خیییلی زیاد خوشم اومد.

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
ب همسری میگم کاش خوشش بیاد.من ک خیلی خوشم اومد.از علیراد هم خیییلی زیاد خوشم اومد.

انشااله عزیزم هر اسمی انتخاب کردی نامدار باشه😘😘

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)
علیرضا راد خیلی قشنگ میشه اسم و فامیلش

اسم خود همسرم رضاس وگرن منم دوس دارم 

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

ارتاندیمان

اسم نوه دختری داریوش سوم بود که داریوش سوم همیشه روی سرش دست میکشیده.

.

.

. شوخی 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
ارتاندیمان اسم نوه دختری داریوش سوم بود که داریوش سوم همیشه روی سرش دست میکشیده. . . . شوخی  ...

چقد سخته تلفظش

خب شوهرت رضا باشه.... چه ربطی داره...

بچه رو می خواین علی رضا صدا کنید...