2777
2789
عنوان

اسم پسر تک و خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 205032 بازدید | 170 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم از این اسما خوشم نمیاد چیه آدم نه میفهمه پسره یا دختر نه ابهت داره بیشتر شبیه مارک شکلات و ا ...

😅😅😅😅😅

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
عرشان نوشته نمیشه جسارتا?یا معنیشون فرق داره?

نه عزیزم ارشان

اینم تو سایت ثبت احوال

اَرشان

دلير، دلاور، درست؛ 2- (اَعلام) 1) نام پسر اردشير دوم؛ 2) نام پسر ارته باز كه يونانيان وي را «آرسنيس» نوشته اند.

شب شب شعر و شوره شب شب ماه و نوره با یار قرار گذاشتم دیر کرده راهش دوره( با ریتم بخون😂😂)

پارسا خیلی اسم خوبیه - میلاد . امیر سام . فرزاد ..  مهرزاد . مهرداد . سام . رادین ..  نوید .. سامیار .. اینا معنیشون هم زیباست . محمد و علی و .. بسیار بسیار زیاد شدن و هستن و خواهند بود .. اسم های مقدس و خوبین . بازم در نهایت تصمیم با خودته .. یه اسمی بزار که فردا بزرگ شد مردونه و سنگین باشه نه اب ابکی که بعدا بگه این اسم چیه دیگه .  

علی قشنگ ترین اسم پسره به نظر من... 

معنی خوب تلفظ قشنگ و صاحب اسمش هم که دیگه گفتن نداره....

علی یار....علی رام..... علی رضا...... 

محمد علی... وای ما یه محمد علی سه ساله تو فامیل داریم... همه عاشقشن به برکت اسمش هم هست....  انقد  هم شیک و خوشگلش می کنن ادم عاشق اسمش هم میشه..... 

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....
نه عزیزم ارشان اینم تو سایت ثبت احوال اَرشان دلير، دلاور، درست؛ 2- (اَعلام) 1) نام پسر اردشير ...

اسم قشنگیه باراوله میشنوم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
آرين سوسوليه بنظرتون؟ چ حسى بهتون دست ميده وقتى ميشنويد؟ تكرارى بودن؟ لوس بودن؟  خود درگ ...

نه قشنگه. به هر سنی هم میاد.

با لبخندت دنیا رو تغییر بده...ولی نذار دنیا لبخندتو تغییر بده😄