ساندویچ_کثیف مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 7862 عنوان چرا بارون نمیاد😥😥 280 بازدید | 27 پست چرا اینجوریه امسالپارسالم بارون نیومدبازم ب شهرای دیگه اصفهان ک اصلااااااااااااااحتی نسبت ب پارسالم هوا گرم تره هنوز خیلی سرد نشدهاز بی آبی نمیریم؟ دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲 1404/08/17 | 14:22 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
qazaal عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 8688 یه اخوندی میگف مردم نماز نمیخونن بارون نمیاد😂😂خب بگو تو کشورای خارج که به قول بعضیا کافرن چجوری پس بارون مرتب میزنه و سیل میاد 😂😂😂😂😂
بانو_آناهیتا عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 7118 خشکسالی تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت
asiiijoon عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 122 یه اخوندی میگف مردم نماز نمیخونن بارون نمیاد😂😂خب بگو تو کشورای خارج که به قول بعضیا کافرن چجوری پس ... اونا برا اینکه نماز نمیخونن سیل میبرشون
اهلاوسهلا عضویت: 1399/07/04 تعداد پست: 2011 چون دولت ِ متخصصان و کارشناسان هنوز کارشناس پیدا نکرده .ای لعنت ب اون ک ب اینا رای داده میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ساندویچ_کثیف مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 7862 خشکسالی تا کی اخه خشکسالیمن بچه بودم گفتن خشکسالیه دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
ساندویچ_کثیف مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 7862 اونا برا اینکه نماز نمیخونن سیل میبرشون 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
كلئوپاترا٦٠ عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 28077 یه اخوندی میگف مردم نماز نمیخونن بارون نمیاد😂😂خب بگو تو کشورای خارج که به قول بعضیا کافرن چجوری پس ... همینجا میکن برای بدحجابی بازون نمیاد تازه یکی امروز تاپیک زده بود از بس مردم بد شدن بارون نمیاد خانواده شوهرم منو اذیت میکنند فهمیدیم بارون نیومدن به خاطر ذات بد خانواده های شوهر هست 😂دیگه همه چیز رو باید بجسبونند پای خانواده شوهر
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 28205 دیشب ساعت ۳ شب از شدت گرما بیدار شدمکی بارون میاد کی هوا سرد میشه💔 «در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»
لیلینیوم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 6588 چون محیط رو بیابان کردن. چند تا مقاله در مورد بیابان زایی بخونید.تو کشور های دیگه هم این اتفاق افتاده بود ولی خب اونا جلوش رو می گیرن. اینجا بعضیا به کارشناس محیط زیست میگن ساکت شو. کاربری دست ۷ نفره. ❕
ساندویچ_کثیف مدیر استارتر عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 7862 دیشب ساعت ۳ شب از شدت گرما بیدار شدمکی بارون میاد کی هوا سرد میشه💔 خدا به دادمون برسه واقعا بی آبی وحشتناکه امیدوارم هیچ وقت تجربه نکنیم دلبسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم🥲
qazaal عضویت: 1398/01/05 تعداد پست: 8688 همینجا میکن برای بدحجابی بازون نمیاد تازه یکی امروز تاپیک زده بود از بس مردم بد شدن بارون نمیاد خانو ... ۹۹درصد اینجاییا عقل ندارن
ماهین۱ عضویت: 1401/07/26 تعداد پست: 5618 ما آذربایجانیم و هر سال این موقع ها برف میومد .امسال مثل تابستونه هوا.در وپنجره ها بازن هنوز😓ولی همسایه ما ترکیه کوه هاش پر از برفه اما اینور مرز خشکه خشک.دریاچه مون هم خشک شد.نمیدونم جریان چیه ولی هر چی که هست طبیعی نیست 🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره . من آذربایجان تورکیم💖