2777
2789
عنوان

اسم پسر تک و خاص

| مشاهده متن کامل بحث + 205032 بازدید | 170 پست
خوب بزار سام کسی هم نمیتونه کوچیک کنه.منم پسرم سام هست اینم میزارم پارسا

خدا هردوشونو حفظ کنه برات عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی جدی گفتی یا شوخی کردی؟    

منم می خواستم بگم میر فندرسکی 

مرد بزرگ تاریخ ایران

من یه کاربر قدیمی ام که قطع دسترسی شدم و حالا بعد مدتی دوباره با یه اسم دیگه اووومدم. دردهامو گفتم قبلا اما چون خدا رو دارم خیلی شاکرم .. اما شما برام خیلی دعا کنید....

از ارشان و آدرین و آرین خوشم اومد

ولی پارسا و اریا و اینا نذار

اسم پسر دایی من پارساس تو مدرسه هی صداش میزنن پارسال بنده خدا ۱۷ سالشه دیگه عادت کرده اوایل ناراحت میشد‌. خیلی ام قدیمیه دیگه

از ارشان و آدرین و آرین خوشم اومد ولی پارسا و اریا و اینا نذار اسم پسر دایی من پارساس هی صداش میزن ...

آخی.خوب شد گفتی عزیزم

وزن اولیه۱۰۶،وزن فعلی۵۵.خدا ای همیشه با من❤در لبان ژکوند،در چهره مسیح بر صلیب،در چشمان چاپلین،لبخندیست...دردهای بزرگ را نمیتوان گریست❤
شوهر منم علی هست میگم اسم پسرمون را بذاریم علیرضا میگه نه من علیم

مث همسر من.میگ من رضام.اسم نی نی رضا نداشته باشه