2777
2789

حال وروزتون چطوره؟ تونستین به زندگی برگردین وعادی باشین؟

من بعد ازدوروز التماس وگریه ودست روی قرآن گذاشتن به خاطر بچه هام از طلاقم منصرف شدم،تاپیک قبلم هست،اما قلبم هزارتیکس،هی یادش میافتم تپش قلبم بالامیره نمیتونم عادی باشم😔

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا هیچ وقت حالت خوب نمیشه خیانت از مرگ عزیز هم داغش بیشتره از نظر من

هزار بار قیم خورد ودست رو قرآن گذاشت که چیزی بینشون نبوده،شوهر مغرور من بعد از۱۲یال به پام التماس میکرد طلاق نگیرم،هیچ وقت اینطوری ندیده بودمش

حتما برو گل خوبی مشاوره اینه آشنا نیست بخوای بترسی بعداً حرف من لو میده و ... قرار هم نیست سرکوفت بز ...

دقیقاً... دلم خیلی پره 😔

هزار بار قیم خورد ودست رو قرآن گذاشت که چیزی بینشون نبوده،شوهر مغرور من بعد از۱۲یال به پام التماس می ...

دروغ میگه میگه سگ همشون همینن تا چیزی ببینی میگن واسه دوستمه خوب باز دوستی دازن بندازن گردن اون باورنکن حرفاشو خودم دیدم که میگم 

هزار بار قیم خورد ودست رو قرآن گذاشت که چیزی بینشون نبوده،شوهر مغرور من بعد از۱۲یال به پام التماس می ...

وای عزیززم قلبم به درد اومد چقدر شرایطت عین منه 

منم گوشی مخفی و کاندوم پیداکردم بااینکه ایودی داشتم 

تازه پیامهاشونم خوندم 🥺🥺🥺🥺

هنوز اولشه برو مشاوره تامثله من داغون نشی دوسال میگذره یه کم بهتر شدم

من قبلاً یه بار به خاطر فکر زیاد عصب چشمم التهاب پیدا کرد ،میدونم چی میگی

دروغ میگه میگه سگ همشون همینن تا چیزی ببینی میگن واسه دوستمه خوب باز دوستی دازن بندازن گردن اون باور ...

جونش به بچه هام بنده،دست روی قرآن گذاشت ومرگشونو قسم خورد 

من هیچ وقت یادم نمیره چن سال پیش همسایه مون فهمید شوهرش خیانت میکنه با زبون و سیاست مرده رو چنان رام کرد هم طرف و ول کرد هم خونه زد به نامش فک کنم اینجوری بودن خیلی شخصیت قوی میخواد

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...