2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین وبخشیدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 119 پست
یه چیز بگم شوهر منم خیلی پدر ومادرشو میخواد جون اونارو قسم خورد که دستش به اون هرزه نخورده ولی پیاما ...

من پیامی نخوندم،یعنی نشونم نداد وهمه رو پاک کرد،گفت هرچی بوده ببخش،الانم به خاطر بچه هام موندم،ولی اگه تکرار کرد دیگه بخششی درکار نیست

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
شوهر من میدونی چی کفت ،گفت رفته داروخونه بقیه پول بهش کاندوم دادن ،😐😐

خب دیگه ی چی میگن ک فقط بگذره.وگرنه ب این قسمایی ک هم میخورن هیچ اعتمادی نیس دروغ میگن عین سگ.محیت کردنای بیخودیشون بعد از خیانت تهوع اوره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پیامی نخوندم،یعنی نشونم نداد وهمه رو پاک کرد،گفت هرچی بوده ببخش،الانم به خاطر بچه هام موندم،ولی ا ...

خداروشکر که نخوندی وگرنه دیگه از ذهنت پاک نمیشد 

منم گفتم یه بار دیگه ببینم نمیمونم تو این زندگی 

گوشیشو چک نمیکنم چون میدونم اگه خطایی کنه خدا رسواش میکنه 

منم اگه بچه نداشتم یه لحظه تواین زندگی واینمیستادم که دوسال عذاب بکشم میدونی حالا که وایستادی زیاد ک ...

شوهرمن خوشگل وقدبلند وجذابه،خیلی از زنای گثافت هرزه دنبالشن،اونا ولش نمیکنن،منم چندین سال بود دست به گوشیش نزدم،رمزشم میدونستم ،اما بایه گوشی دیگه بهش پیام میداد که اتفاقی پیدا کردم

خب دیگه ی چی میگن ک فقط بگذره.وگرنه ب این قسمایی ک هم میخورن هیچ اعتمادی نیس دروغ میگن عین سگ.محیت ک ...

اره دیگه شوهرم ببخشید به گ.ه خوردن افتاده بود 

وهمش قسم میخورد 

دقیقا حالم بدمیشه بهم محبت میکنه 

هیچ وقت حست بهش مثل سابق نمیشه

دقیقاً...من عااااشقش بودم،۱۲ساله دارم باهاش زندگی میکنم ،تو شدید ترین دعواها بی احترامی نکردم،اما این بار تو چشماش نگاه کردم گفتم دیگه نمیخوامت،دوست ندارم،اولین بارم بود حتی اسم طلاق آوردم،فهمید جدی ام دیگه خودشو به آب وآتیش زد

این فرصت آخری بود که بهش دادم،تکرار بشه دیگه تموم میکنم،حتی به قیمت گذشتن از بچه هایی که جونم بهشون ...

منم دیگه برام مهم نیست حرص میخورم از کاراش ولی رفتم قهر ۱۰ روز تصمیم گرفتم مستقل بشم بعدش برم 

شوهرمن خوشگل وقدبلند وجذابه،خیلی از زنای گثافت هرزه دنبالشن،اونا ولش نمیکنن،منم چندین سال بود دست به ...

ببین این هرزه هافقط به خاطر پول میان سمت مردها 

منم رمز گوشیش بلد بودم ومثله چشمام بهش اعتماد داشتم 

واتفاقی صدا گوشی مخفیشو شنیدم 

خداروشکر که نخوندی وگرنه دیگه از ذهنت پاک نمیشد منم گفتم یه بار دیگه ببینم نمیمونم تو این زندگی گوشی ...

منم به خدا سپردم ،میدونم که ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه

منم به خدا سپردم ،میدونم که ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه

قطعا همینطوره 

تازه شوعر من تاوان کارشم دید 

یه روز دلم خیلی کرفته بود همش اون پیام میومد حلو چشمم همون موقع تصادف کرده بود ولبش به طرز وحشتناکی پاره شده بود 

اره دیگه شوهرم ببخشید به گ.ه خوردن افتاده بود وهمش قسم میخورد دقیقا حالم بدمیشه بهم محبت میکنه

منم همون وقت بعد از اینکه قبول کردم باهام رابطه داشت،دلم میخواست فقط خفش کنم