2777
2789

امروز هوا واقعا سنگین بود نمیشد نفس بکشی من تو پنج دقیقه اول یه سر دردس گرفتم بعدم کل تایم بی حال بودم جدی آلودگی هوا خیای بده هنوز اون گیجی سر درد باهام هست ولی مدارس دانشگاه تعطیل نکردن داداشم از مدرسه اومد حالت تهوع داشت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخدا ک بچها کلاس مجازی خیلی اذیت میکنن درسته هوا الودس ولی مدرسه برن خیلی بهتره

بخدا که پنج شش سال دیگه گندش در میاد تو میزان سرطان ها اسم بیماری های تنفسی هوای بیروننمیشه نفس بکشی سر درد شدید میشی

بخدا که پنج شش سال دیگه گندش در میاد تو میزان سرطان ها اسم بیماری های تنفسی هوای بیروننمیشه نفس بکشی ...

درسته... من چون اصلا نمیرم از خونه بیرون متوجه هم نیستم فقط همین میگم م سر کلاس مجازی چقدددد پسرم اذیت میکنه عصبیم میکنه

عشقممممم فقط امینم و تمام ❤️❤️❤️

🔭 تحلیل نجومی بیماری “کرونای تیغی” بر اساس نجوم پزشکی

یک دمنوش ترکیبی که میتواند برای اکثر افراد با مزاج های مختلف مفید باشد:👇👇👇👇👇

🌸 گل ختمی: برای ایجاد لعاب و نرم کردن گلو و خنثی کردن حس تیزی کیتو.

🍯 شیرین بیان :ضدالتهاب بسیار قوی، ضد ویروس و نرمکننده سینه. (افراد با فشار خون بالا با احتیاط مصرف کنند).

🌿 آویشن شیرازی : ضدعفونیکننده قوی مجاری تنفسی و ضد سرفه.

🍎 عناب : تصفیهکننده خون، ضدالتهاب و آرامبخش.

🫖 روش تهیه: یک قاشق چایخوری از مخلوط گیاهان فوق را با یک و نیم لیوان آب جوش به مدت ۱۵ دقیقه دم کرده، صاف کرده و روزی دو تا سه فنجان میل کنید. میتوانید کمی عسل طبیعی ( الزاما عسل طبیعی باشد و گرنه دارو تاثیر نخواهد داشت ) نیز به آن اضافه کنید.

•┈┈••✾🌾🦅🌾✾••┈┈•
🌐 👈کانال ایتا