2777
2789
عنوان

با پسری که نه سال از خودم کوچیکتره چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1855 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تو سن بیست و نه سالگی ، پسر بیست و یه ساله همسایمون عاشقم شد نه من میدونستم اون هشت سال کوچیکتر ...

هیییی چ دردناک،حالا منو یه نفر چن سال عاشق هم بودیم نشد بهم برسیم اون رفته با یه دختر ۱۸ساله و منم این پسره ول کنم نیس

باید با یک مرررررد باشی مرررردنه پسرای کوچه خیابونیاینجور پسراهم جذب دخترایی میشن ک محدودیت ندارن عک ...

والا تو حریمم اینجوری شده اتفاقا نباید تو حریم نباشی مرد بیاد سراغت جامعه اینه 

والا تو حریمم اینجوری شده اتفاقا نباید تو حریم نباشی مرد بیاد سراغت جامعه اینه

نه والا ما ک هرچی دختر محجوب دیدیم از همه بیشتر خاطرخواه داشت

مرد ذاتا واسه زندگی زن محجوب میخاد

اینایی ک دنبال دخترای تو خیابونن واسه بازی و لذت میخوانت

خیلی واضحه

سه چهار سال کوچیکتر برا من قابل قبوله😂😂😂دقیقاااااا

حتی همونم قبول نکن تا مورد مناسبی  سر راهت بیاد .فقط عجله نکن

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

نه والا ما ک هرچی دختر محجوب دیدیم از همه بیشتر خاطرخواه داشتمرد ذاتا واسه زندگی زن محجوب میخاداینای ...

منم همیشه دخترایی رو دیدم که ازدواج موفق داشتن یا تو محیط خوب قرار گرفتن که مردای مناسب بودن یا هم توسط آشنای خوب معرفی شدن پیشونی ایشون خوب بوده . در حالی که بعضیاشون کلی پسر امتحان کردن خیانت فراوان به محجوبیت نیس مردا عقلشون تو چشمشونه همش جذب دختر لوند و بد میشن اینام نقش قدیس بازی میکنن فعلا اینارو دیدم اون دختری هم که دست یه پسر نخورده بهش مونده تو واویلا هر چقدرم خوب باشه کسی اهمیت نمیده