2777
2789
عنوان

افغانهاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 3532 بازدید | 153 پست

کلا تاپیکتو نخوندم ،با ترحم و دلسوزی برای کسی ،ادم خودش بدبخت میشه ،

افزایش افغانها باعث افزایش تورم توی کشور شده ،نخبه ها ی خودمون دارن کشورو ترک میکنن ،هر افغانی با نهایت فقر ده تا بچه میزاد ،اخراج افغانها باید قانونی بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا بهش گفتم همه ایناروچون واقعا خوشم نمیاد ازشونگفت سه تا از داداشای خودم فرار کردن به مشهد تا ب ...

خب همین دیگه هیچ معنا و مفهومی از وطن و مام وطن نمیدونن فقط دنبال تولید نسل توی خاک بقیه هستن همینا که در مقابل طالبان مظلوم نمایی میکنن چطور موقع قتل مهرجویی ،امثال مهرجویی ،تجاوز به زن و بچه ایرانی ،توهین به ما جسور میشن ؟؟؟؟؟؟؟ 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ببین بیا قبول کن که یه تعدادی از اونها خیلییییییی گشاده رو هستنجوری رفتار میکنن که انگار ما توی کشور ...

خیالت تخت مردم کشورهای دیگه دید منفی به ایرانی ندارن 

بعدم مردم اون کشور برای چی معذب بشن وقتی شما هم اندازه اونها کار میکنی و مالیات میذی و نمیخوری بخوابی ؟؟؟

و وقتی شما اقامت اون کشور و دارید یعنی تمام اینم های لازمه جهت گرفتنشو داشتی که دادن بهت 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب تا مملکت ما هم به همین وضع دچار نکنن راضی نمیشنمگه مرداشون کم تو ایران از اینکارها نمیکنن؟مشکل از ...

دقیقااااااا

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
منم همینو میگم والاولی گریه کرد و از شرایط اونجا که گفت خیلییییییی دلم سوخت.خیلی سخته جلوی خودت به د ...

خب تا ما هم چنین صحنه هایی نبینیم دلشون راضی نمیشا؟

تو رو خدا نگاه تربیت پسرانشون کن

ایران هم چند وقت دیگه وضعش همینه هیچ نگران نباشید

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

اتفاقا منم همینو گفتمگفت ما راحتتر میتونیم بیایم ایرانمیکفت فقط ایران و پاکستان اومدنش برامون راحته ...

استان ما خداروشکر نداره تو شهر خودمون هنوز یه نفر رو ندیدم ولی خب دیر یا زود اینجام میان حقیقتا دوست ندارم باشن به آوم حس ناامنی میدن مخصوصا اینکه جلوی آبشونو واسه سیستان و بلوچستان بستن و باعث خشکسالی شدید اونجا شدن حقابه ایرانو نمیدن. اونان که هموطن مان نه افغان. از این طرف مملکت مام مفت مفت میریزه تو حلقشون من دلم واسه بچه های کوچیکشون میسوزه چون هنوز بچن اما بقیه نه

هیچ خبر داری چند سال پیش براشون خون و کتاب و مواد خوراکی فرستادن همه رو آتیش زدن خون رو هم دور انداختن گفتن اینا خون نجسه واسه مجوساس

فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بی‌احترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد می‌کنم.اینو درنظر بگیرید...
خب همین دیگه هیچ معنا و مفهومی از وطن و مام وطن نمیدونن فقط دنبال تولید نسل توی خاک بقیه هستن همینا ...

دقیقا به زنه هم گفتم

گفتم از شرایطی که تعریف کردی خیلی ناراحت شدم ولیییی بعضی هاتون خیلی پرویین

خدا کنه بیرون کنن از ایران  همه جا رو به گند کشیدن ما تهرانیم یه افغانی تو مغازه کارگره هروقت از خیابون رد می‌شدیم به دخترم تیکه مینداخت خیلی نگاه می‌کرد میترسیدم به شوهرم بگم هر وقت میرفتیم همین کاررو می‌کرد یه روز زنگ زدم شوهرم اومد این قدر کتکش زد بزور از دستش گرفتن وگرنه میکشت خیلی پررو شدن باید برن گمشن

نمیدونم مگه طالبان چندنفرن که یه ملت نمیتونن جلوشون دربیان ازداعش که بدترنیستن

عزیزم اینها نود درصدشون خودشون مثل طالبان فکر میکنن 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇