lgandom مدیر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1008 عنوان مناسب ترین جا برای آشنایی با مرد دلخواه کجاست | مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 103 پست اگه ادم بخواد ازدواج کنه کجا میشه اشنا شد با کسی؟ فقط محل کار؟ من تاحالا با هیچکس نیودم سال اخر دانشگاه هم هستم و از هیچکس خوشم میومد تو دانشگاه با اینکه پیشنهاد داشتم چند تاولی برام سواله کجا ادم میتونه کسی که میخواد رو پیدا کنه یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه ..☁️🩵! 1403/06/05 | 01:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lgandom مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1008 چه طوری با ورودی های بالا ارتباط داشت؟ یا استاد حل تمرین میشن یا موقع انجام کارای انتخاب واحد که میریم دفتر اموزش میشینیم اونجا اشنا میشیم جو دوستانس همه حرف میزنن باهم یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه ..☁️🩵!
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18402 نه پسر معمولیا رو نمیگماونا که دیدم واقعا وضع مالیای آنچنانی داشتنمثلا تو کار طلا و جواهر بودن،یا مث ... اره. میدونم 😅😅😅 ما از این شانسا نداریم. که اینطور. آدما. بیان 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
dellsaaa عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 8767 یا استاد حل تمرین میشن یا موقع انجام کارای انتخاب واحد که میریم دفتر اموزش میشینیم اونجا اشنا میشیم ... دانشگاه ما ترم بالایی فرار میکردن انگار ترم های پایین تر میخواستن بهشون تجاوز کنن 😂
lgandom مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1008 بخدا یه جوری گفتی لبخند بزنم گفتم الا میری آبرو خودتو میبری:/ترسیدم😂😂 نهههه اونجوری😂😂 اصلا پسرای کلاسمون که میترسن با من حرف بزنن چون از اول نرفتم تو جمعاشون اصلا دوست مذکر ندارم یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه ..☁️🩵!
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18402 من بودم خیلی غیر محترمانه مینداختمشون بیرون😂🤝 والا. کلا. کپ کرده بودیم. وسط. تعمیرات. اومد کارگر هم. تو خونه بود. وسایل. خونه. هم. وسط. پسره. هم. ۳۳ سالش. بود. خواهرم. امسال تازه. میشه. ۲۳🤐 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
زیتون_پرورده_اصل عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 43492 پسرای دانشگاه تا اونجایی که من دیدم واقعا رفتارشون بچگونه هست واستقلال نیستند البته شاید استثنا هم پ ... دقیقا به شدت مزخرفنخود منم با همکلاسیم ازدواج کردم،ولی خب همسر من شرایطش فرق داشت و ازم بزرگتر بودبقیه پسرا پول توجیبی بگیر بودن در حد بخور و نمیربچه ننه هم بودنو بسیار اسکول با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه
lgandom مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1008 دانشگاه ما ترم بالایی فرار میکردن انگار ترم های پایین تر میخواستن بهشون تجاوز کنن 😂 😂😂😂 وااایاینجا سال بالاییارو میخورن بچه ها یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه ..☁️🩵!
آیدای_شاملووو عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 18861 نهههه اونجوری😂😂 اصلا پسرای کلاسمون که میترسن با من حرف بزنن چون از اول نرفتم تو جمعاشون اصلا دوست ... این خوبه چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره
dellsaaa عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 8767 والا. کلا. کپ کرده بودیم. وسط. تعمیرات. اومد کارگر هم. تو خونه بود. وسایل. خونه. هم. وسط. پسره. هم ... ترشیده بود پسرش یه ترشیده مامانی یه به مرد مستقل با این سن باید مرد مستقل باشه پس بهش میگیم ترشیده مامانی😂
dellsaaa عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 8767 😂😂😂 وااایاینجا سال بالاییارو میخورن بچه ها عالیه چه رشته ای😂
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18402 ترشیده بود پسرش یه ترشیده مامانی یه به مرد مستقل با این سن باید مرد مستقل باشه پس بهش میگیم ترشیده م ... همون. تازه. میگفت. پسرم رفته سرکار. لاغر شده. حالا شاید. با دوستای بره. بیرون. یه. سیگاری. هم. بکشه😅😅 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
lgandom مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1008 تو چنل های دوستیابی فرم بده یه بار رفتم خیلی بد بود همه پیشنهاد پول برای رابطه جن سی میدادن یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه ..☁️🩵!
dellsaaa عضویت: 1402/06/20 تعداد پست: 8767 همون. تازه. میگفت. پسرم رفته سرکار. لاغر شده. حالا شاید. با دوستای بره. بیرون. یه. سیگاری. هم. بکش ... ای جانم امر دیگه میخواد بفرستینش شب ها خونه مامانش کنارش بخوابه یه وقت خواب نبینه ؟😂حالم بد شد🤢
lgandom مدیر استارتر عضویت: 1401/04/22 تعداد پست: 1008 عالیه چه رشته ای😂 معماری یاربدانندهتوییهرآنچہدانیآندِه ..☁️🩵!
artisام عضویت: 1399/11/12 تعداد پست: 18402 ای جانم امر دیگه میخواد بفرستینش شب ها خونه مامانش کنارش بخوابه یه وقت خواب نبینه ؟😂حالم بد شد🤢 تقصیر. مامانم. بود چیزی. نگفت😅😅😅😅 کلا. آدم. مزخرفی. بود 😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه تیکر بارداری نیست قبل از صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم