2777
2789
عنوان

مناسب ترین جا برای آشنایی با مرد دلخواه کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1270 بازدید | 103 پست
چه طوری با ورودی های بالا ارتباط داشت؟

یا استاد حل تمرین میشن یا موقع انجام کارای انتخاب واحد که میریم دفتر اموزش میشینیم اونجا اشنا میشیم جو دوستانس همه حرف میزنن باهم

یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه ..☁️🩵!
نه پسر معمولیا رو نمیگماونا که دیدم واقعا وضع مالیای آنچنانی داشتنمثلا تو کار طلا و جواهر بودن،یا مث ...

اره. میدونم 😅😅😅  ما از این شانسا  نداریم. که  اینطور. آدما. بیان

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یا استاد حل تمرین میشن یا موقع انجام کارای انتخاب واحد که میریم دفتر اموزش میشینیم اونجا اشنا میشیم ...

دانشگاه ما ترم بالایی فرار میکردن انگار ترم های پایین تر میخواستن بهشون تجاوز کنن 😂

بخدا یه جوری گفتی لبخند بزنم گفتم الا میری آبرو خودتو میبری:/ترسیدم😂😂

نهههه اونجوری😂😂 اصلا پسرای کلاسمون که میترسن با من حرف بزنن چون از اول نرفتم تو جمعاشون اصلا دوست مذکر ندارم

من بودم خیلی غیر محترمانه مینداختمشون بیرون😂🤝

والا. کلا. کپ کرده  بودیم. وسط. تعمیرات. اومد  کارگر هم. تو خونه بود. وسایل. خونه. هم. وسط. پسره. هم. ۳۳ سالش. بود. خواهرم. امسال تازه. میشه. ۲۳🤐

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
پسرای دانشگاه تا اونجایی که من دیدم واقعا رفتارشون بچگونه هست واستقلال نیستند البته شاید استثنا هم پ ...

دقیقا به شدت مزخرفن

خود منم با همکلاسیم ازدواج کردم،ولی خب همسر من شرایطش فرق داشت و ازم بزرگتر بود

بقیه پسرا پول توجیبی بگیر بودن در حد بخور و نمیر

بچه ننه هم بودن

و بسیار اسکول

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

دانشگاه ما ترم بالایی فرار میکردن انگار ترم های پایین تر میخواستن بهشون تجاوز کنن 😂

😂😂😂 وااای

اینجا سال بالاییارو میخورن بچه ها

نهههه اونجوری😂😂 اصلا پسرای کلاسمون که میترسن با من حرف بزنن چون از اول نرفتم تو جمعاشون اصلا دوست ...

این خوبه

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

والا. کلا. کپ کرده بودیم. وسط. تعمیرات. اومد کارگر هم. تو خونه بود. وسایل. خونه. هم. وسط. پسره. هم ...

ترشیده بود پسرش یه ترشیده مامانی 

یه به مرد مستقل با این سن باید مرد مستقل باشه 

پس بهش میگیم ترشیده مامانی😂

ترشیده بود پسرش یه ترشیده مامانی یه به مرد مستقل با این سن باید مرد مستقل باشه پس بهش میگیم ترشیده م ...

همون. تازه. می‌گفت. پسرم  رفته سرکار. لاغر شده. حالا شاید. با دوستای بره. بیرون. یه. سیگاری. هم. بکشه😅😅

همون. تازه. می‌گفت. پسرم رفته سرکار. لاغر شده. حالا شاید. با دوستای بره. بیرون. یه. سیگاری. هم. بکش ...

ای جانم امر دیگه میخواد بفرستینش شب ها خونه مامانش کنارش بخوابه یه وقت خواب نبینه ؟😂

حالم بد شد🤢

ای جانم امر دیگه میخواد بفرستینش شب ها خونه مامانش کنارش بخوابه یه وقت خواب نبینه ؟😂حالم بد شد🤢

تقصیر. مامانم. بود چیزی. نگفت😅😅😅😅 کلا. آدم. مزخرفی. بود