2777
2789
عنوان

کتاب برای قبولی نمونه🤔

462 بازدید | 36 پست

سلام رفقا 

چه کتابی خوبه بنظرتون؟

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۳۱ استان از همه بهتر برای نمونه

و هوش کمپلکس و اسمارتیز برای تیزهوشان خوبه 

و کتاب های درسی رو هم حتما بخون جز به جز شو

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤
والا من هیچی نخوندم :/میگن سی و یک استان

چ رشته ای قبول شدی عزیزم؟

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚
دختر من گفت یدونه سوالم ازش نیومده بود

دقیقااا هیییچی نیومده حتی از کتاب درسی هم نبود

دخترتون امسال امتحان داده؟

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

کتاب درسی خیلی مهمه اصلا ازش غافل نشو واو به واو کلمات کتاب درسی نهم مثل علوم خیلی مهمه از درسی مثل مطالعات و عربی استفاده خیلی خوبی میتونی برای بالا بردن ترازت کنی

کتاب ۳۱ استان خوبه و آزمون دادن هم مهمه  

۳۱ استان از همه بهتر برای نمونهو هوش کمپلکس و اسمارتیز برای تیزهوشان خوبه و کتاب های درسی رو هم حتما ...

هعیییی ورودی نهمم میخوام از مهر شروع کنم تست زدن و جدی خوندن 

منتها نمره علوم امسالم (هشتم) تو برگه ۱۸ بود و مستمر ۱۵،۱۶ فک کنم ، استرس گرفتم ی وقت برا تجربی تاثیر ندن 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

امسال هم که نمونه و تیزهوشان ازمونشون یکی بود و تست هوش هم داشتن

اره دقیقا و سخت ترین امتحان امسال بود که همه حتی معلما هم اعتراض کردن

دقیقااا هیییچی نیومده حتی از کتاب درسی هم نبوددخترتون امسال امتحان داده؟

بله عزیزم امسال داد و قبول شد گفت اصلا از کتاب ۳۱ استان هیچی نیومده بود

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند