2777
2789
عنوان

کتاب برای قبولی نمونه🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 36 پست
من دو سال پیش امتحان دادم الانم کنکوریم طبق چیزایی که الان یاد گرفتم ما تست میزنیم که یاد بگیریم ، س ...

بله درسته عزیزم

بنظر من اگه صفر تا صد درس رو بفهمی تست هم نزنی قبولی تست فقط سرعت رو بالا میبره

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

من دو سال پیش امتحان دادم الانم کنکوریم طبق چیزایی که الان یاد گرفتم ما تست میزنیم که یاد بگیریم ، س ...

آره درسته

مجهولم در میانِ این مفهوم‌ها ..🪐                                  ‌                             نـگـآر❤️‍🩹                                                                                     ISFP🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز شما الان نمونه درس میخوندین؟راضی بودین؟

باشرف زندگی کنید،مدت زیادی در این تن نخواهید ماند

بله درسته عزیزمبنظر من اگه صفر تا صد درس رو بفهمی تست هم نزنی قبولی تست فقط سرعت رو بالا میبره

نمیدونم الان چطور شده برای ورودی نمونه

اما دوسال پیش که من دادم آره نیازی به تست هم نبود

منو نالاحت نکنین گنا دالم😌
چ رشته ای قبول شدی عزیزم؟

انسانی

من کلا دانش آموز خیلی قوی بودم راهنمایی و الانم 

بخاطر همین چیزی نخوندم قبول شدم معدل نهمم بیست 

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️