2777
2789
عنوان

امیدم رفت شکست خوردم

125 بازدید | 12 پست

بچه ها من تموم شدم من شکست خوردم من نابود شدم داغون شدم

تنها امیدم ب کار کردن از دست رفت 

یه ارگان خوب مصاحبه دادم رد شدم خدا نخواست خدا برام نخواست دستت درد نکنه خدا 

با اختلاف ۸ نمره اول بودم

تو مصاحبه رد کردن 

دستام میلرزه 

فکر کردن خدا نتیجه تحقیر شدنم و میده چقدر اذیت شدم چقدر تحقیر شدم تو زندگی 

شوهرم بشدت خسیسه حاضر نیست هیچ کاری در حقم بکنه خدایا این جوابم نبود ۱۴ سال تحمل کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درکت می کنم خیلی سخته به هر حال باید با شرایط پیش اومده کنار بیای چاره ای نیست انشاالله تو مسیر بهتر ...

سخته همه فهمیدم الان باید برا همه توشیح بدم رد شدم 

یکسال تا ازمونذبعدی 

شوهرم یه قرون بم نمیده

۴۰ هزار تومن تو کارتمه 

حاضر نیست کاری کنه در حقم

۷ سال لباسشویی ندارم بذ دست میشورپ هر چی ک بگی خرابه تو خونمون

سخته همه فهمیدم الان باید برا همه توشیح بدم رد شدم یکسال تا ازمونذبعدی شوهرم یه قرون بم نمیده۴۰ هزار ...

ای بابا اشکالی نداره یک ساله دیگه تحمل کن عزمتو جزم کن بخون برای آزمون سال بعد با گریه چیزی درست نمیشه

ان شاء اله اول خدا شوهرتو سر عقل بیاره که تو تنگنا نزاردت گله اشو پیش خانوادش بکن تک روی خودش واسه همیچین آدمی باید سلیته بازی در بیاری و آبروش رو ببری تا بلکه به خودش بیاد 

بعد در مورد رد شدنت درکت میکنم خیلی حس بدیه حق داری عزیزم 

اما به خدا توکل کن برای سال بعد دوباره آزمون بده کسایی دیدم مثل شما یه سال رد شدن ولی سال بعد قبول شدن به خدا تکیه کن و باهاش درد و دل کن تا سبک بشی 

بعضی وقتا اگه چیزی قسمتمون نباشه یا در یه زمان خاص قسمتمون نباشه هزاری خودمونو له در و دیوار بکوبیم نمیشه که نمیشه اینو بارها تو زندگیم دیدم لابد صلاحت این بوده همچین مواقعی بعد از مرگمون بعد از ۱۲۰ سال خدا بهمون دلیلش رو میگه که چرا قسمتت نشد در اون زمان حتما خیری درش هست برات که تو نمیدونی 

عاقبت بخیر باشی 

خدا نکنه امیدت بره خواهر این چه حرفیه

امسال نشد سال دیگه جا نزن دوباره تلاستو بکن

مطمئن باش خدا بهترشو برات کنار گذاشته امیدوار باش و به راهت ادامه بده 

ناامیدی و این حرفا از تیرهای شیطان ِ یه صلوات بفرست با یه بسم الله الرحمن الرحیم دوباره شروع کن

سخته برا همه قابل درک که واقعا الآن شرایط سختی داری اما نباید ناامید بشی 

ولی لزومی نداره برا بقیه توضیح بدی مگه ما برا بقیه زندگی می کنیم بجا اینکه انرژی بذاری برا بقیه انرژی رو خرج خودت کن جانم

اکثر مردا خسیسن ...

خدا برات بخواد خوش هم بخواد

شک نکن خیر و صلاحت بوده که قبول نشدی ممکنه با آدمای خیلی بدی همکار میشدی یا اتفاقی غیر قابل جبران برات میفتاد و هزاران اتفاقات دیگه خدا صلاح ما رو بهتر از خودمون میدونه

با خودش درد و دل کن بلکه آروم بشی خواهر 

به امید موفقیتت

پنجره ای که بهت آسیب میزنه رو ببند،اصلا مهم نیست که چقدر منظره ش  قشنگه!