2777
2789

دخترم سه سالشه .دیوونم کرده تو خونه پدرشم صبح میره شب میاد .میبرمش بیرون آنقدر آزیتا میکنه و میگیرم بغلم که عرق همینجور میچکه از صورتم .خسته مممممم بخدا همش میگه بیا بازی کن باهام آخه چقدرررر یه ساعت ندارم تو لاک خودم باشم 

ناشکر نیستم ....اما هزار تا فوش میدم به خودم که بچه میخواستی چیکار تو دل خودم ....... شوهرم اصلا بیرون نمی‌بره دخترمو اونم فراریه ازش ... یه کم درکم نداره ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر گلی خار هم داره 

الان اوج لج بازی و بدقلقی بچه شماست 

میگذره 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

عزیزم بله درسته خیلی سخته بچه داری. ببخشید چرا میخوام تاپیک بزنم مینویسه عنوان معتبر نیست کسی میدونه؟ تاپیک  معمولی

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی سرت نیاد.به پدر و مادر خود نیکی کنید.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

عزیزم بله درسته خیلی سخته بچه داری. ببخشید چرا میخوام تاپیک بزنم مینویسه عنوان معتبر نیست کسی میدونه ...

نباید علامت سوال بذاری 

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.
وای نگو منو از بارداری نترسون

بچه اوردن از نظرم روحیه از خود گذشتگی  و صبوری بالایی میخواد 

اگه نداری بایدصبر کنی  وقتی رسیدی بهش بیاریش 

کلا ادم کاریو دونسته انجام بده هر چیم بشه می پذیرتش 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋