2777
2789
عنوان

راهنمایی برای یه مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 178 پست

به روحیه و تفکرات خودتون ربط داره

اگه براتون تفکرات دیگران مهم نیست و در آینده راه نفوذ دیگران در زندگیتون باز نیست

و میتونید با شرایط جسمی یک زنی که در آستانه یائسگی هست کنار بیان 

و این مورد رو نقطه ضعف ایشون در آینده نمیبینید

پس اوکی هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزرگترین مشکلی که احتمالا پیش میاد اینه که شما نمیتونید جای پدر رو برای بچه هاش پر کنید و شاید از اینکه وارد زندگیشون بشید ناراحت بشن و نیاز به زمان داره تا با شما کنار بیان تازه اگه خانواده شما مخالفت نکنن

کاربر آقا

بهتره از یک مشاور کمک بگیرید اما ازدواج مهمترین تصمیم زندگی هست و فرزندان این خانم در واقع در سن ازدواج هستند و شرایطی نزدیک به شما دارند و مطمئنا در زندگی دغدغه های این خانم با شما خیلی متفاوت خواهد بود.

دچار مشکل خواهید شد۱۰۰٪

بهتره برید مشاوره 

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
خیلی سمه، این ازدواجاینهمه دختر مجرداون دو تا بچه ی بزرگ داره، زندگیشو کرده تقریباحالو حوصله ش مثل د ...

خیر یاعسه نیستن ایشون پرسیدم

ولی نمی‌دونم چی بگم انرژی که واقعا خوبه انگار دختر 20 ساله هستش 

چیزهای دیگه منظورمه به مشکل نمیخورم باهاش

بد جور وابستم شده چه خاکی سرم بریزم عذاب وجدان هم نگیرم

خب ببخشید شما چرا از همون اول باهاش وارد رابطه شدی

معلومه ک یه زن یت ی دختر وابسته میشه کار خودتون از همون اول بد بوده خب حداقل میرفتی با هم سن خودت یا یه دختر ۲۷ یا ۳۰ حالا آقا تا بیشتر پیش نرفته یه تصمیم درست بگیر نه یه تصمیم اشتباه

خیر یاعسه نیستن ایشون پرسیدمولی نمی‌دونم چی بگم انرژی که واقعا خوبه انگار دختر 20 ساله هستش چیزهای د ...

من تربیت بدنی میخونم

من خانمم

من مطالعه کردم

نهایتا سه سال دیگه یائسه نشه

دختر ببست سال با زن ۴۳ ساله که دوتا شکم زاییده فرق داره

برو یه دختر مجرد پیدا کنه

اینهمه مجرد که هم تحصیلات دارن هم زیبایی

فردا روز تو جوونی اون فرتوت

ازدواج، شوخی برنمیداره! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱
یچیزی بگم منم ۱۹ سالمه ولی خوب نیست این ازدواج شما حتی با ی مشاوره هم صحبت کنید میگه خوب نیستبعدش خو ...

لامصب خیلی من و وابسته خودش کرده 

تیپ و استایلش و اخلاق و رفتارش

واقعا عالی هستش 

نمی‌دونم بخدا موندم .....🥺🥺🥺🥺😔