2777
2789
عنوان

راهنمایی برای یه مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 178 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزرگترین مشکلی که احتمالا پیش میاد اینه که شما نمیتونید جای پدر رو برای بچه هاش پر کنید و شاید از ای ...

بچه هاش پیش ما نمی‌خوام بیان 

می‌خوان پیش مادربزرگ و پدربزرگشون بمونن

بد جور وابستم شده چه خاکی سرم بریزم عذاب وجدان هم نگیرم

برید پیش مشاوره مجرب 

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

مادرم صد در صد به شدت

بنظرم اگ ازدواج کنین باهاش مادر و کل خونوادتون بیشتر آسیب میبینن تا ازدواج نکنین و اون خانم آسیب وابستگی ببینه

تمرکزتون روی خونواده باشه

اون خانم هم بچه نیست ک بخاطر وابستگی مثلا دست ب خودکشی بزنه ک شما عذاب وجدان بگیرین

بچه هاش پیش ما نمی‌خوام بیان می‌خوان پیش مادربزرگ و پدربزرگشون بمونن

انگار چشماتون رو بستید 

عاشق شدین؟؟؟

ب احتمال زیاد بعد از ازدواج با این خانم پشیمون میشید اگ ازدواج کردید سال بعدش دیگ نتونست بچه دار بشه چی 

یکم فکر کنید آخه دختر ۲۰ ساله نیست ک بگیم ۲۰ سال دیگ یائسه میشه ایشون فوقش تا چند سال دیگ یائسه میشه 

من نمیگم حتما خوبه باید مشاوره برین

ولی شنیدم اختلاف سنی معکوس اگه هر دو طرف بالای سی سال باشن و عاقلانه  و بالغانه عمل کنن و عقلشون رو دست دیگران ندن مشکلی ایجاد نمی کنه

قطعا خیلیا حرف میزنن بهتون 

باید براتون مهم نباشه اگه می تونید در بلند مدت حرف دیگران رو هندل کنید اوکیه

و نظر بچه هاش هم شرطه قبل از هر اقدامی باید اونا هم مساله رو کامل هضم کنن و در مورد مسائل مهم و جایگاه هر کسی تو این رابطه مفصل صحبت بشه

ان شالله که هر چی پیش میاد خیر هر دوتون باشه

خواهرم وقتی واقعا متوجه نمیشن چی بگم من تجربه می‌خوام از شماها بگیرمنه بدتر حالمو داغون کنید با نظره ...

من خودم زیر ۲۰ هستم ولی بخدا همه معایبش رو دارم میگم چشماتو باز کنی 

اون خانم زیر ۲۰ سال نمیدونم چی گفت بهتون ک داغون شدین

من خودم زیر ۲۰ هستم ولی بخدا همه معایبش رو دارم میگم چشماتو باز کنی اون خانم زیر ۲۰ سال نمیدونم چی گ ...

ببخشید زر مفد زد همین 

من الان شرایط خودم داره داغونم می‌کنه

دیگه لااقل داغونم نکنین بعضیاتون اولین کامنت برید ببینید چی نوشته