2777
2789
عنوان

راهنمایی برای یه مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 178 پست

استارتر کنجکاو شدم که بالاخره چکار کردین ؟

اگه میخواین تصمیم درست بگیرین به حرف اینجا توجه نکنید یه نگاهی به کامنت ها  کردم سرشار از حس حسادته و متأسفانه فکر میکنن حانم هایی با این شرایط با ازدواج مجدد دارن حق دختر های مجرد رو میخورن 

به نظرم به یه مشاور خبره مراجعه کنید و اینکه همه چیز دست خود آدم هست این عرف های روتین جامعه  نص منزل نیست که حتما آدم پایبندش باشه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیه فرستادی دختر خوب

نمی‌دونم چرا شما دخترها اسمش رو میذارید

کنجکاوی ولی از روی فوضولی دوست دارید

از همه چیز سر در بیارید.......

لطفاً دیگه زیاد کنجکاو نباشید

این چیه فرستادی دختر خوبنمی‌دونم چرا شما دخترها اسمش رو میذاریدکنجکاوی ولی از روی فوضولی دوست داریدا ...

الان دونستن این چه تاثیری تو زندگی من داره که بخوام فضول باشم ...از تمام حرفای قبل من فقط کلمه ی کنجکاوی رو متوجه شدی ؟

این چیه فرستادی دختر خوبنمی‌دونم چرا شما دخترها اسمش رو میذاریدکنجکاوی ولی از روی فوضولی دوست داریدا ...

درضمن من ۳۶ سالمه و  وکیل هستم  هر از گاهی میام اینجا و به کاربران مشاوره حقوقی   میدم  و فکر نکنم  لحن صحبتم به فضولی می خورد  ...موفق باشید 

الان دونستن این چه تاثیری تو زندگی من داره که بخوام فضول باشم ...از تمام حرفای قبل من فقط کلمه ی کنج ...

نه همه چیز رو متوجه شدم 

خیالتون راحت ولی دوست ندارم در مورد 

زندگیم دیگه به کسی توضیح بدم 

اصلا و ابدا 

درضمن من ۳۶ سالمه و وکیل هستم هر از گاهی میام اینجا و به کاربران مشاوره حقوقی میدم و فکر نکنم ...

الان اومده بودید به من مشاوره حقوقی بدید

🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

خدایا شکرت که نمردیم و معنی مشاوره

حقوقی رو هم متوجه شدیم

برو خانوم الکی ادای آدم خوب‌ها رو در نیار 

روز خوبی داشته باشید

خخخ چرا من باید به شما مشاوره حقوقی بدم امیدوارم حالتون خوب بشه ..

شما میگی هرز گاهی میام مشاوره حقوقی میدم

منم دیدم والله زندگیم به مشاوره حقوقی

نیاز نداره

اتفاقا حالم خیلی هم خوبه

شما برید ببینید تو تاپیک های دیگه 

مشاوره حقوقی می‌خوان یا نه

شما میگی هرز گاهی میام مشاوره حقوقی میدممنم دیدم والله زندگیم به مشاوره حقوقینیاز ندارهاتفاقا حالم خ ...

فکر نمی کنم فهمیدنش اینقدر  سخت باشه که از گفتن شغلم  فقط منظورم این بود که بدونید  که یه بچه یا فرد نا آگاه  تو تاپیکتون کامنت نذاشته بود  و با کلی  کیس اینچنینی و خانوادگی مواجهه بودم .

بدرود .

فکر نمی کنم فهمیدنش اینقدر سخت باشه که از گفتن شغلم فقط منظورم این بود که بدونید که یه بچه یا فرد ...

لطفاً توهین نکنید خانوم به ظاهر باسواد

شغلتون تو سرتون بخوره 

خدا رو گواه می‌گیرم چند تا قاضی رفیق دارم

که با هم رفت و آمد خانوادگی داریم

بعد شما داری از 

چپس کلاس سوادت برای من میگی 

برو خدا روزیتو جای دیگه بده

لطفاً دیگه به من پیام ندید 

تو تاپیک من هم سرک نکشید خانوم وکیل 😂😂😂😂😂

لطفاً توهین نکنید خانوم به ظاهر باسوادشغلتون تو سرتون بخوره خدا رو گواه می‌گیرم چند تا قاضی رفیق دار ...

جواب نخاله های بی ادبی مثل تو واقعا کسر شأن هست ...

گزارش زدم که تو متوجه بشی تو سایت زنانه سرک نکشی  خاله زنک  بی ادب 

[QUOTE=354821023]جواب نخاله های بی ادبی مثل تو واقعا کسر شأن هست ... گزارش زدم که تو متوجه بشی تو سایت زنانه سرک نکش 

واااای به حال اون خانمی که که یه بار تو زندگیش شکست خورده  دوباره بخواد  دلش رو به امثال  مرد نماهایی مثل تو خوش کنه ......