2777
2789
عنوان

راهنمایی برای یه مورد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 2040 بازدید | 178 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب دیگه خودشم گفته عشق مادر فرزندی خیلی قوی تره

تو رو خدا کمکم کنید آلات چه تصمیمی بگیرم

آخه خیلی وقته تو رابطه هستیم 

به همین راحتی نمیشه رابطه رو تموم کرد

یک هفته پیش سر یه موضوع کوچیک‌

حرفم شد باهاش 3 روز غذا نخورد 

عشق چشم هام رو کور کرده گوش هام رو کر کرده

تو رو خدا یکم چشماتو باز کن آخه شما یجور ب بودنش معتاد و وابسته شدین بعد ازدواج این وابستگی و شه.....ت فروکش میکنه منطق رونمایی میشه اون موقع مطمئنی پشیمون نمیشی 

اره میدونم الان دل آشوبه داری و پشیمونی چرا از اول چت کردی و ولی یکم ب خودت بیا الان میگی بچه نمیخوام چند سال دیگ اینجوری پیش بره تو خودت میگی من بچه میخوام اون موقع اگ نتونست بچه دار بشه چی؟

بازم هر جور خودتون میدونید من نمیام خودمو مدیون تون کنم ایشالا بهترین تصمیم هارو بگیرید و عاقبت بخیر بشید

بنظر من چندسال دیگه پشیمون میشی

میگی من حوون بودم خودمو بدبخت کردم فرصت زیاد داشتم چون اصلا اشاره ایی نکردی که شماهم دوسش داری

فقط گفتی دوسم داره و خوشگل و خوش هیکله

اینا که ملاک ازدواج نمیشه برادر من

بچه هاشو در نظر بگیر چندسال بعد یه مهر طلاق دیگه نزنی رو پیشونیش

من دخترم با مرد بچه دار ازدواج کردم قبلش فکر میکردم خوشبخت میشم به گوه خوردن افتادم راست میگم واقعا به گوه خوردن افتادم تو هم شک نکن به روزگار من دچار میشی دنبال خاک میگردی بریزی تو سرت که چرااااا انقد حماقت کردی

یکم با خودتون خلوت کنید ببینید هدفتون از زندگی و ازدواج چیه

با ی روانشناس صحبت کنید تا راهنمایی بشید

اینم بدونید هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میمونه شما نمی تونی بی هوا رابطه رو ترک کنید

چی شد ک اینو بهتون گفت؟

یه روز ازش پرسیدم اگه مجبور بشی بین من و 

بچه هات یک‌دوم رو انتخاب کنی کدوم رو 

انتخاب می‌کنی اولش گفت خط قرمزهام بچه هام هستش بعد که متوجه حرفش شد 

گفت البته الان شما رو انتخاب میکنم 

چون اینها بلاخره رفتنی هستن می‌خوان ازدواج کنند

ولی تو موندنی هستی برام.

تو رو خدا کمکم کنید آلات چه تصمیمی بگیرمآخه خیلی وقته تو رابطه هستیم به همین راحتی نمیشه رابطه رو تم ...

بگم بهت؟؟

ما هر چی بهت بگیم نه تو میگی من وابستم و 

تا خودت نخوای نمیتونی

این حرفا و این تاپیک اینجا میمونه همه هم معایبش رو گفتن شما بشین بخون ببین درست میگن یا نه اگ نتونستی باز برو مشاوره 

از این به بعد هم با خانم بالاتر از سن خودت وارد رابطه نشو خواهرانه بهت میگم 

من میگم نمی‌خوام ولی خودش میگه یه بچه برات میارم

گول حرفاشو نخور ..اون فقط میخواد ی نوکر بیاره تو زندگیش ...هم دخترش سن ازدواجه هم پسرش شما باید بفکر سرسامان دادن اونا باشی کلن زندگی خودتت فنا میره ...باز خودتت میدونی ..ادم هرچی فک میکنه میبینه کلن این رابطه اشتباه و غلط

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

تو رو خدا یکم چشماتو باز کن آخه شما یجور ب بودنش معتاد و وابسته شدین بعد ازدواج این وابستگی و شه.... ...

ببخشید از خود تعریف کردن غلط کردن هستش

من همه چیز دارم 

خونه ماشین مغازه اونم 4 تا شعبه

درآمدم عالی هستش 

ویلا دماوند و ساری 

یه باغ شهریار 

دوست دارم یه نفر بعد خودم باشه که زحمات

من به اون برسه