2777
2789
عنوان

یه اشتباه خیلی بزرگ کردم

204 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

مدتی هست میخواستم کاری رو‌شر‌وع کنم 

گذاشتم انشالله از ماه بعد برم‌ دوره ی اموزشیشو ‌ببینم و از ابان کارمو شروع کنم و پیج بزنم

منه ساده منه خجسته منه عجول پیش یه نفر نشستم گفتم که میخوام چ غلطی بکنم

اوشونم که یه شغل پر درامد دیگه داره ده روزه دیگه میخواد کارشو ول کنه بره تو‌ کار من 

انقد عصبانیم از دیشب بیدارم

البته از دست خودم

میخواستم برم مسافرت دیگه حسشو ندارم

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچوقت اهدافتو برای کسی بازگو نکن حتی نزدیکترین کس بهت

نمیدونستم انقد دستپاچست که 

چقدر برنامه ریزی کردم همش دود شد

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
خب تو چیکار به اون داری، راهتو برو

اخه تو این منطقه ای که هستیم شغلیه که اولین نفر باشی سود میبری ازش 

خیلی هم سرمایه میخواد 

نه خونه داره نه چیزی تعجب کردم چرا میخواد این کارو کنه

خب اول برو  فکر خونه کن

شما راه خودتو برو و درس بگیرو اینکه هرکی برای یه کاری ساخته شده

درس که گرفتم تا هفت نسلمم عبرت گرفت

من علاقه دارم به این کار

رشته تحصیلیم که چیزی عاید نشد ازش گفتم تا وقت هست به یکی از رویاهام بریم

اخه تو این منطقه ای که هستیم شغلیه که اولین نفر باشی سود میبری ازش خیلی هم سرمایه میخواد نه خونه دار ...

یه چیزی گفته حالا از کجا که انجام بده.

ولش کن

مهم اینه که درست انجام بشه، تو کار خودتو انجام بده و دیگه به کسی چیزی نگو

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

تاحالا شده به این فکر کنی چقدر مبلمان فروشی جفت هم هستن ولی هر کدوم فروش خودشون دارن؟یا رستوران یا ه ...

انلاین شاپ هست فعلا مغازه ای نیست

شما در نظر بگیر فامیلمون مشترکه

اوشون رو پایه ی کاری که داره مخاطب بیشتری هم داره 

سروزبونم داره

اگر قبل از من کارو رو‌شروع کنه به هیچکس‌ نمیتونم معرفی بشم

من فقط هنر و ایده دارم

انلاین شاپ هست فعلا مغازه ای نیستشما در نظر بگیر فامیلمون مشترکه اوشون رو پایه ی کاری که داره مخاطب ...

ببین هر کس یه طرز تفکری داره به نظر من شما بهتر میتونید کسب و درامد کنید تا اون

یه چیزی گفته حالا از کجا که انجام بده.ولش کنمهم اینه که درست انجام بشه، تو کار خودتو انجام بده و دیگ ...

اصلا تا من گفتم مصمم شد 

دوره اموزشیشو قبل از من میخواد بره

من پرسیدم چرا فلان روز نیستی گفت میخوام چیزی که گفتیو بیارم 

صددرصد انجام میده

من خیلی خنگم

ببین هر کس یه طرز تفکری داره به نظر من شما بهتر میتونید کسب و درامد کنید تا اون

نمیدونم لطف دارید شما

دودل شدم کلا که انجامش بدم

نمیدونم لطف دارید شمادودل شدم کلا که انجامش بدم

مگه چقدر انسان وقت داره کارهایی ک باب دلشه انجام بده 

انجام بده امتحانش ضرری نداره زود ناامید نشو 

خیلی وقتا باید رفت غاری ک همیشه ازش میترسی 

برو جلو نترس خیلی از انسان های موفق این کار رو کردن نترس فقط همین