2777
2789
عنوان

بابام فهمید دختر نیستم کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 56 پست

متسفانه بابات اینا دیگه از اونورش گرفتن تا آبروت هم نبرن ول کن نیستن والا باید از خداشونم باشه با شوهر خودت این تصمیم رو گرفتی دخترایی که تو خونه پدرشون حتی باردار میشن اونا تکلیفشون چیه پس؟ 

زن و شوهر بودین و هیچ کسی هم حق احضار نظر نداره حتی  اگر تو خودت پشیمون بشی 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای با این خانواده های تعصبی چرا وا دادی دختر . اول و آخر مال همین دیگه . 

خدایی باباتم خیلی نوبره .رفته جلو مادرشوهرت داد و بیداد که پسر تو دختر منو آره ؟؟؟؟؟ اونم از راه حلال ؟؟؟؟؟

والا به خدا خب شوهرته دیگه واسه رابطه باشوهرتم بایداجازه باباباشه؟😂

اینجا ما یه رسمه بعد عقد جشن بگیریم بعد باهم وارد رابطه بشیم قبل عروسی نمیشه

در بندِ او : تا اَبـــد 💝🙂 

متسفانه بابات اینا دیگه از اونورش گرفتن تا آبروت هم نبرن ول کن نیستن والا باید از خداشونم باشه با شو ...

بهم فشار آوردن میگن نتونستی خودتو نگه داری اینجور چیزا

به پدر مادرتون بگید از زمان عقد به بعد رابطه جنسی حق شرعی و قانونی و رسمی همسر شماستو اسم شما داخل ش ...

دقیق گفتی ولی حرف مردم واسه اینا بیشتر مهم تا دخترشون

بهم فشار آوردن میگن نتونستی خودتو نگه داری اینجور چیزا

نباید میفهمیدن حالا هم که فهمیدن دیگه بیشتر از این کشش نده هیچی نگو تا جو آروم بشه 

فقط 9 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

❌❌ درخواست دوستی ممنوع🤚

چرا باید پیامتون رو بخونن؟ی چیزی بنویس باور کنیم

من اکانتم تو گوشی بابام بود چون رو گوشی خودم یه مشکلی داشت بابام هم اتفاقی پیامامونو خونده

یه لفظ نادرست ما ایرانیا متاسفانه هستکه به خانومی که رابطه جنسی داره میگن دیگه دختر نیست زنه یعنی با ...

دقیقا چقد متنفرم از این لفظ

او آنجا بود و "آنجا" نمیدانست چقدر خوشبخت است .