2777
2789
عنوان

کاربر آقام لطف می‌کنید کمکم کنید

268 بازدید | 41 پست

سلام

اولش بگم من پسر سر زنده و فعالی اما بودم مدت طولانی ميشه حالم خوب نیست ، همه چی داره بد پیش میره. دکتر هم روانپزشک و هم روانشناس رفتم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم اونا میگن افسردگی و وسواس فکری داری اما هیچ کمکی نمیتونن بهم بکنن. اما من اصلا تو این فازا نبودم که افسردگی و اینا بگیرم هر چی ام دست و پا میزنم بیام بيرون فقط بدتر میشه و همه چی خرابتر میشه انگار به دستو پام زنجیر بستن حتی تو خوابهام میدیم قبل اینکه اینطور شم، همگی باهام دشمن شدن یا دارن میشن نمیدونم چرا، انگار کلا دنیا کاملا بر علیه من شده. گاهی وقتا فکر میکنم طلسم شدم منی که اعتقاد نداشتم به این چیزا. یعنی به چشم میبینم کسایی که از این مشکل من خوشحال شدن بخاطر همین شکم چند برابر میشه. 

ممنون میشم نظرتونو بهم بگید شاید کمکی کردین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به این فکرهای طلسم و دعا و دنیا بر علیه من شده دامن نزن و تقویتشون نکن..می‌دونم دست خودت نیست

دارو تا حدی کمک می‌کنه و تعادل شیمیایی مغزتو‌ درست می‌کنه

باید باورها و دیدگاهاتو به زندگی عوض کنی

علایمتو بگواتفاق سختی پشت سرگذاشته قبل از شروع بیماریت؟بگو چی آزارت میده میتونم کمکت کنم

علائمم اضطراب 24 ساعته و ساختگی حالت تهوع عصبانیت بیش از حد و همينطور خانوادم مثل من شدن 

علایمتو بگواتفاق سختی پشت سرگذاشته قبل از شروع بیماریت؟بگو چی آزارت میده میتونم کمکت کنم

اتفاق سخت نه فکر نکنم اما فقط خیلی عصبانی و حساس شدم و  درست تصمیم نمیتونم بگیرم

نمیدونم دلیلش چیه

یکی بیکاره

یکی بی پوله 

یکی شکست عشقی خوردع

یکی عزیزش مرده

حتما باید یه دلیلی باشه اگه بدونه دلیله هورمونات به هم ریختن

به نام خداوند رنگین کمان!)   بچه ها نخندینا!)     بارون اومدو یادم داد!)   به مامان چیزی نگو!)       بچه ها ناموسا کمک!) 🖤